Home Uit & thuis YES: Thalys verwent jongeren onder 26 jaar met spotgoedkope tickets

YES: Thalys verwent jongeren onder 26 jaar met spotgoedkope tickets

Wij gaan meteen boeken

Shutterstock
Zin om je na de examens even helemaal te ontspannen en je gedachten te verzetten in het buitenland? Thalys got you covered! Omdat ze bij de vervoersmaatschappij vinden dat jongeren een welverdiende pauze verdienen, verkopen ze nu tickets aan een spotprijsje. Bonjour, Paris!

Parijs, Amsterdam, Keulen, Dusseldorf… allemaal binnen handbereik en voor een prikje! Of toch als je onder 26 jaar bent en je je tickets voor 21 februari bestelt voor een tripje voor 5 maart. Wie met Thalys naar Parijs of Nederland wil reizen, betaalt daar voor € 29 enkel, naar Rijsel of Duitsland betaal je € 19 enkel (in Comfort 2). En er is gratis wifi aan boord, zodat je niet tot in België hoeft te wachten om je favoriete kiekjes op social media te delen. 

'Met deze nieuwe promotie, voorbehouden voor jongeren, willen we ons engagement ten opzichte van hen nogmaals benadrukken', klinkt het bij Agnès Ogier, CEO van Thalys. 'Jongeren onder de 26 jaar zijn immers steeds meer mobiel en ze zijn dol op citytrips en culturele uitwisselingen. Dat vinden we geweldig, want het is met hen dat we het Europa van morgen opbouwen.' Worden wij heel gelukkig van!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.