Home Uit & thuis YES: je kan deze zomer deelnemen aan een heuse Pizza Run in...

YES: je kan deze zomer deelnemen aan een heuse Pizza Run in Amsterdam

Pizza Run
Ja, je leest het goed. We zouden het zelf zo gek niet kunnen verzinnen. Deze zomer wordt er in Amsterdam een Pizza Run georganiseerd. Kan je niet van de pizza's afblijven en heb je wat beweging nodig? Dan is dit evenement jou op het lijf geschreven!

Een Pizza Run, wat moet een mens zich daar bij voorstellen, vraag je je ongetwijfeld af. We hebben alvast goed nieuws voor de niet-sportievelingen want het parcours is slechts vijf kilometer lang. Niet onoverkomelijk voor een ongetrainde hardloper, dus.

De website van het evenement omschrijft de Pizza Run als volgt: 'Terwijl jij in je pizza-outfit door het Amsterdamse Bos rent waan jij jezelf in pizzaland. Rennend tussen slingerende tomaten en enorme kazen krijg je, geheel in stijl, naast water ook de nodige pizzapunten toegeworpen. Wij weten je wel te motiveren!' Klinkt aanlokkelijk…

De Pizza Run vindt plaats op zaterdag 8 juli in het Amsterdamse Bos. Meer info vind je hier. Jezelf inschrijven voor de Pizza Run kost 19,10 euro (inclusief pizza-outfit én pizza). Jog je jezelf toch liever niet moe? Dan kan je jezelf gratis aanmelden om van de lekkernijen van de vele foodtrucks op het pizzaterrein te gaan smikkelen. Die voorzien hun bezoekers van onder andere pitapizza's en zelfs sushipizza's. Komt dat zien! Reserveer hier je plekje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.