Home Uit & thuis WOW: zoveel geld spendeer jij gemiddeld aan het huwelijk van je beste...

WOW: zoveel geld spendeer jij gemiddeld aan het huwelijk van je beste vriendin

Bye bye money, hello good memories!

Pexels
Natuurlijk spring jij een gat in de lucht wanneer je beste vriendin ten huwelijk is gevraagd. Maar helaas pindakaas is je bankrekening daar niet zo blij mee. Staat er binnenkort een huwelijksfeest op je agenda? Begin dan al maar te sparen. 

Trouwfeestjes van je beste vrienden zijn de leukste feestjes aller tijden! Je kan er eten en drinken à volonté, je ziet er alleen maar lachende gezichten en tot kot in de nacht sta je te shaken op de dansvloer. Maar voor je daar alles staat te geven, heb je waarschijnlijk een klein fortuin uitgegeven. Want de kapper, een mooie outfit, een paar schoenen (of twee), een cadeau, een vrijgezellenfeest en nog zoveel meer kosten nu eenmaal geld. Heel veel geld. 

Bij Paymentsense hebben ze de Britse bevolking eens ondervraagt. Wanneer hun beste vrienden het jawoord geven, spenderen ze gemiddeld 498 pond per huwelijk. Dat is zo'n 586 euro. Hallo kroket!  

via GIPHY

Mannen zijn de big spenders

Uit de studie blijkt ook dat mannen het meeste geld uitgeven aan huwelijken van hun beste vrienden. Gemiddeld jagen ze er 677 euro door, terwijl vrouwen het houden bij een goede 506 euro. Ach ja, aan zo'n belangrijke dag hangt nu eenmaal een serieus prijskaartje… 

Bron: Paymentsense

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.