Home Uit & thuis WOW: deze prachtige Vlaamse kater krijgt zijn eigen manager

WOW: deze prachtige Vlaamse kater krijgt zijn eigen manager

Thor de bengaal krijgt hetzelfde PR-bureau als Astrid Bryan.

Instagram: @bengalthor
Thor heeft een van de meest gevolgde Instagramaccounts van Vlaanderen. Alleen is hij geen druk selfies postende blogger, maar een kat. Een prachtige bengaal, om precies te zijn. En dat schreeuwt om een manager, zo blijkt.

Thor is een bengaalse kat met meer dan – houd je vast – 128.000 volgers op zijn Instagramaccount @bengalthor. Zijn baasje Rani Cucicov, een 21-jarige studente, post bijna dagelijks een foto van de schattige Thor op de persoonlijke Instagramaccount van haar huisdier. Apart!

De prachtige Vlaamse kater met luipaardmotief werd een hype nadat de Amerikaanse website BoredPanda hem ontdekte. Rani kan Thors volgers niet meer bijhouden en schakelt nu de hulp in van een manager. En dat blijkt niet eens de eerste de beste te zijn. Thor staat naar verluidt ingeschreven bij The Kube, hetzelfde PR-bureau als dat van Astrid Bryan – Astrid Coppens, excuseer.

Inge Olesen van The Kube verduidelijkt hun keuze: 'Hij is zo'n fenomeen dat we niet anders kunnen dan Thor in ons bestand op te nemen. Hij is het eerste huisdier in onze database. Als Thor een product aanprijst, is dat van onschatbare waarde voor de producent. En dus wordt Thor het gezicht van een webwinkel.' Een mooie carrièretwist voor een kat die voordien net als haar soortgenoten enkel in de zetel lag te spinnen, denken we dan!

 

A photo posted by Thor The Bengal (@bengalthor) on

 

A photo posted by Thor The Bengal (@bengalthor) on

 

A photo posted by Thor The Bengal (@bengalthor) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.