Home Uit & thuis WOEPS: de 72-jarige Maria wordt constant gebeld sinds haar gsm-nummer verscheen in...

WOEPS: de 72-jarige Maria wordt constant gebeld sinds haar gsm-nummer verscheen in ‘Callboys’

Ai, ai, Maria!

giphy.com
De nieuwe serie 'Callboys' is een welkome verfrissing op ons televisiescherm. De perikelen van Devon & co vrolijken sinds kort onze donderdagavond op. Maar wie daar iets minder blij mee is? Dat is de 72-jarige Maria uit Willebroek. Sinds haar gsm-nummer per ongeluk in beeld verscheen tijdens de eerste aflevering wordt ze constant gebeld door enthousiaste fans en grappenmakers.

Prank calls omdat je gsm-nummer per ongeluk op tv verschijnt? Het zal je maar overkomen. Voor de 72-jarige Maria werd het realiteit: sinds haar nummer in de eerste aflevering van 'Callboys' op een reclamebord verscheen, wordt ze de hele dag gebeld.

Nochtans werden er bij VIER maatregelen genomen om zo'n situatie te vermijden: ze gebruikten het oude gsm-nummer van een van hun medewerkers om te verzekeren dat ze niet per ongeluk iemand lastigvielen. Helaas pindakaas bleek dat oude nummer opnieuw in gebruik te zijn, door Maria.

Maria vond de ongewenste telefoontjes zo vervelend dat ze ondertussen van gsm-nummer veranderd is. De dame uit Willebroek kan nu weer rustig verder met haar normale gang van zaken – zonder flauwe mopjes en hijgtelefoontjes. Die laten we beter aan de Callboys over! VIER liet ondertussen weten dat ze er alles aan doen om de geleden schade te herstellen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.