Home Uit & thuis Vlaamse Emma wordt tweede in Waalse versie van ‘The Voice’

Vlaamse Emma wordt tweede in Waalse versie van ‘The Voice’

Ze maakte indruk met 'Hello' van Adele

RTBF
In 'The Voice van Vlaanderen' moeten de liveshows nog beginnen, maar onze landgenoten over de taalgrens kozen gisterenavond al hun winnaar. Op het einde van de 'The Voice Belgique'-finale ging het nog tussen de roodharige Laura Cartesiani en de Vlaamse Emma De Quick. Die laatste moest, ondanks een heel mooie prestatie, de duimen leggen.

De finale

De 18-jarige Emma uit Geeraardsbergen maakte een goede beurt in de finale. Met 'Badaboum' van Hooverphonic – dat ze samen met de band en haar teamgenoot Olivier bracht -, 'Bring Me To Life' van Evanescence en vooral 'Hello' van Adele maakte de jongedame indruk op het Waalse publiek.

Het was dan ook geen verrassing dat ze de eliminatierondes waarbij van vier naar twee finalisten gegaan werd, overleefde. Enkel de 24-jarige Laura Cartesiani en haar klok van een stem stonden Emma in de weg om de eerste vrouwelijke winnares van 'The Voice Belgique' te worden en die hindernis bleek te groot. Laura werd de vijfde Voice Belgique en ging naar huis met een homestudio en een platencontract.

Laura The Voice Belgique

Waarom de Waalse Voice?

Allemaal goed en wel, maar waarom niet gewoon meedingen naar de titel van Vlaamse Voice? Volgens haar ouders zei ze aanvankelijk nooit te zullen meedoen aan 'The Voice'. Maar toen ze hoorde dat er een Waalse versie was, besloot ze het toch te doen, ook al omdat dat goed zou zijn voor haar Frans. 'Bovendien wil Emma altijd dingen doen die anderen niet doen, die een uitdaging zijn', aldus haar trotse ouders. Dappere dame, die Emma.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Wit-Rusland stuurt naakte man met wolf naar Eurovisiesongfestival

WOW: Sia deed een legendarische performance op Coachella

Justin Bieber zingt samen met Ludacris 'Baby' tijdens zijn Purpose World Tour

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.