Home Uit & thuis VIDEO: wij gingen kijken hoe jullie cadeautjes verpakt worden bij Bol.com

VIDEO: wij gingen kijken hoe jullie cadeautjes verpakt worden bij Bol.com

Bonus: je kan een bon winnen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, of we zijn alweer druk in de weer met het scoren van de allermooiste cadeautjes voor Kerstmis en Nieuwjaar. December is ongetwijfeld dé pakjesmaand. Redactrice Julie ging langs in het pakhuis van Bol.com om te kijken welke reis onze cadeautjes afleggen.

De drukste maanden voor Bol.com zijn ongetwijfeld november en december. Gemiddeld gaan er dan zo'n 400.000 pakjes over de band richting gelukkige klanten. Maar de drukste dag van het jaar moet nog komen… Net voor kerst verwacht de webshop zo'n 500.000 artikelen te verkopen. Redactrice Julie ging langs bij het pakhuis van Bol.com om te checken hoe alle cadeautjes bij de klanten geraken.

WIN WIN WIN

En zoals dat in een cadeautjesmaand gaat, heeft ook Bol.com een pakje in de aanbieding. Weet jij hoeveel flamingo's er in de video te zien waren? Geef dan snel je antwoord door en laat je gegevens achter. Wie weet win jij een van de cadeaubonnen ter waarde van € 50. De wedstrijd loopt nog tot en met zondag 18 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten