Home Uit & thuis VIDEO: ‘Het is zeker niet onaangenaam om met Bill Barberis bepaalde scènes...

VIDEO: ‘Het is zeker niet onaangenaam om met Bill Barberis bepaalde scènes te spelen’

Flair
Momenteel is iedereen in de ban van ‘Fifty Shades Darker’, maar deze week komt er een topfilm van eigen bodem uit die je gewoon gezien moet hebben. ‘Allemaal Familie’ is een romantische komedie met een twist, met onder anderen Nathalie Meskens en Bill Barberis in de hoofdrol. En zeg nu zelf: wie heeft er Mr. Grey nodig als je evengoed naar Bill aka zijn personage Carl kan staren?

In ‘Allemaal Familie’ draait alles rond – je kan het al raden – familie. Bob (Bob De Moor) en Greta (Gilda De Bal) hebben twee zonen grootgebracht die ze doodgraag zien. Carl (Bill Barberis) is een beloftevolle kok en hun zoon Steve (Steve Geerts) heeft het gemaakt als regisseur. Steve staat op het punt om zelf een gezin te stichten met Billie (Nathalie Meskens), maar dit loopt niet helemaal zoals gepland…
 


 

Allemaal Familie’ speelt vanaf 22 februari in de zalen, maar vanavond is de première in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen. Volg ons dus zeker op Instagram en Snapchat, want jullie krijgen van ons een exclusief verslag van de avond. Tot straks!


Bekijk hieronder de volledige trailer:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.