Home Uit & thuis VIDEO: dit waren de officiële verborgen hints uit ‘De Mol 2017’

VIDEO: dit waren de officiële verborgen hints uit ‘De Mol 2017’

En wie kreeg nu echt het rode scherm?

VIER
Shosholoza! VIER verklapte vanavond eindelijk hoe De Mol van 2017 aka Eline de proeven wist te saboteren. Met een lach en een traan blikten de kandidaten terug op het mollenavontuur. Had jij de verborgen hints in het snuitje? 

Opgelet! Heb jij de aflevering van vanavond nog niet gezien? Laat je dan niet verrassen door onderstaande spoilers. 

Verborgen hints

We hadden al een aantal vermoedens, maar vanavond verklapte VIER de enige echte verborgen hints van Eline oftewel van de Mol anno 2017. Van enkele tijdloze tweets tot de krakende knie van Eline.

d

Rood scherm

Maar verschillende mollenvangers waren ook nieuwsgierig naar wie oh wie dat rode scherm had in aflevering drie. Van een pokerface gesproken! Foei, Bertrand!

Mensenkennis, nul. Ik ben echt een loser.

Reactie van de groep

En natuurlijk wilden we jullie dit hartverwarmende beeld niet onthouden. Toen de groep hoorde dat Davey de grote winnaar was, werd hij meteen overrompeld met knuffels. En natuurlijk rolden er weer enkele traantjes over zijn wangen. Zo schattig! 

Heb jij meer mensenkennis dan Bertrand? Wil jij net zo goed als Eline de opdrachten laten mislukken? Of ben je gewoon op zoek naar een extra centje op je spaarrekening? Schrijf je dan hier in voor het volgende seizoen van 'De Mol'.

Tot volgend jaar, liefste mollenvangers! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.