Home Uit & thuis TO DO: sushi smullen op het International Sushi Festival in Antwerpen

TO DO: sushi smullen op het International Sushi Festival in Antwerpen

Heb jij dit weekend al plannen?

WeHeartIt
Sushilovers plannen dit weekend een uitstapje naar Antwerpen, want daar vindt op 4 en 5 februari het International Sushi Festival plaats. Wat ons betreft: de hemel!

Afgelopen weekend vierden de Aziaten Chinees Nieuwjaar. En ter ere van het jaar van de Haan, komt er een stukje Azië naar Antwerpen. Komende zaterdag en zondag vindt er namelijk een Aziatisch foodfestival plaats. Foodies kunnen naar hartenlust smullen van al het lekkers dat de Koreaanse, Chinese, Thaise, Indiase, Vietnamese en Indonesische keuken te bieden heeft. Maar ook aan sushiliefhebbers werd gedacht! Zo eet je op het International Sushi Festival sushi waar je volgens de organisatoren nooit eerder van gehoord hebt. 

Lion Dance

In de straten van Antwerpen waan je je dit weekend in Azië. Zo zal er een Chinese Leeuwendans plaatsvinden, kan je meedoen aan theeceremonies en alles leren over feng shui en Koreaanse cosmetica.

De place to be: de Waagnatie. Een ticket kost je 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.