Home Uit & thuis TIP: Jani en Laurentine van Clouds of Fashion organiseren samen een Major...

TIP: Jani en Laurentine van Clouds of Fashion organiseren samen een Major Closetsale

Noteer 9 april alvast in je agenda

Instagram: janikazaltzis / laurentine
Altijd al eens een kijkje willen nemen in de kledingkast van onder andere Julie Van den Steen, Eline De Munck en Véronique Leysen? Dan heb je geluk, want op 9 april veilen een aantal BV’s en bloggers hun kledingstukken ten voordele van Pink Ribbon. Een win-winsituatie, want je kan er enkele leuke items op de kop tikken én je steunt er een goed doel mee. We zien je daar!

JaniTVen Laurentine van Clouds of Fashion organiseren op 9 april de Major Closetsale in Parkloods Noord te Antwerpen. Het duo zal er eigen kledij te koop aanbieden én ze nodigen bovendien ook enkele bekende vrienden uit om hetzelfde te doen. Zo zullen onder andere An-Katrien Casselman, Noémie Wolfs, Silke Mastbooms en Nora Gharib er staan met een eigen standje met verschillende kledingstukken en accessoires.


Meer dan 150 standjes

Naast bekende Vlamingen zullen er ook blogsters en andere fashionista’s stukken uit hun garderobe verkopen. In totaal zullen er zo’n 150 standhouders aanwezig zijn op de closet sale. Begin dus al maar te sparen en maak je op die datum snel vrij. You won’t regret it!
 

Veiling voor het goede doel

Verder wordt er die dag ook een veiling georganiseerd waar je kan bieden op items van onder andere Véronique Leysen, Julie Van den Steen, Eline De Munck en Erika Van Tielen. Een buitenkansje als je het ons vraagt en je steunt er bovendien ook een goed doel mee. De opbrengst van de veiling gaat namelijk integraal naar Pink Ribbon.
 

‘Zelfs de beste fashionista laat zich wel eens verleiden tot een miskoop! Geloof mij, ik heb er al in ieders kast gezien. Maar wat voor de ene niet meer past of niet flatteert, is dan weer prachtig bij iemand anders. Als we met de verkoop van die stukken mensen blij kunnen maken én een goed doel steunen, is dat helemaal geweldig’, aldus Jani Kazaltzis.
 

Praktisch: het evenement gaat door op 9 april in Parkloods Noord in Antwerpen van 11 tot 17u. De toegang is helemaal gratis!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.