Home Uit & thuis SAY WHAT: komt er deze keer écht een vervolg op ‘High School...

SAY WHAT: komt er deze keer écht een vervolg op ‘High School Musical’?

'This could be the start of something new.'

Instagram @high_school_musical
Oké, we hebben al eerder aangekondigd dat High School Musical 4 in de maak is! Helaas hebben we daar nog niet veel van gezien. Maar daar komt nu verandering in, want er verschijnen hier en daar meer details over de nieuwe film. 

Hoe je het ook draait of keert, de films van 'High School Musical' behoren tot onze guilty pleasures. We kennen al de liedjes schaamteloos vanbuiten en staan stiekem voor de spiegel te dansen. Geef maar toe, die films zijn pure nostalgie!

En er is goed nieuws, want volgens verschillende bronnen verschijnt 'High School Musical 4' binnenkort op het witte doek. Maar wanneer en met welke acteurs, dat is allemaal nog een groot vraagteken.

via GIPHY

Welk team? Wildcats!

Of we Troy en Gabriella gaan terugzien, is nog niet duidelijk. Volgens de site Gamenguide zou East High School een nieuwe lading studenten krijgen. Dat is ook nodig, want acht jaar geleden kregen Troy & co hun diploma.

Zac Efron aka de gespierde Troy Bolton zou de nieuwe coach van het sportteam worden. En heb je ooit al van de neef van Sharpay gehoord? Zijn naam is Campbell Evans en hij zou de nieuwe leider van het basketbalteam zijn. 

Please Disney, geeft alsjeblieft een duidelijk antwoord want wij kunnen deze spanning niet meer aan! 

via GIPHY

Bron: Gamen Guide, Glamour Paris, People's Choice

Lees ook: