Home Uit & thuis OMG: zijn er nog meer ‘Twilight’-films op komst?

OMG: zijn er nog meer ‘Twilight’-films op komst?

Maar dan wel zonder Robert en Kristen...

Giphy
De ‘Twilight’-films waren een gigantisch succes. Zo hebben alle films samen zo’n drie biljoen (!) dollar binnengehaald. Buiten ‘The Hunger Games’ was geen enkele saga zo populair en de makers willen het verhaal dus nog niet helemaal opgeven.

Auteur Stephenie Meyer heeft vier boeken geschreven over de romance tussen Bella en Edward. Die zijn stuk voor stuk verfilmd, maar volgens de makers is er nog ruimte voor een vervolg.
 

'Het is nog niet zeker, maar het is wel een mogelijkheid'

Of er nog een ‘Twilight’-film komt, hangt vooral van Stephenie af. Als zij nog een deel van het verhaal wil vertellen, dan staan ze daar bij Summit zeker achter. In de laatste film zit een happy ending voor de twee hoofdpersonages. Het zou dus logisch zijn als ze zich in een volgend verhaal richtten op hun dochter.
 

Zowel voor Summit als voor Stephenie zou het gunstig zijn om het verhaal verder te zetten. Stephenie heeft ook het boek ‘The Host’ geschreven, en ook dat werd verfilmd. Helaas was die film niet zo’n groot succes. Ook bij Summit kregen ze recent een tegenslag te verwerken. De ‘Divergent’-films zijn namelijk lang niet zo populair, dus het laatste deel zal zelfs niet meer in de bioscoop verschijnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.