Home Uit & thuis O JEE: ‘Temptation’-kandidaten Alex en Rosanna maken ruzie op social media

O JEE: ‘Temptation’-kandidaten Alex en Rosanna maken ruzie op social media

De 'Temptation Island'-ruzies gaan van kwaad naar erger!

VIJF
Yep, 't is weer van dat: temptation sensation! Deze keer sparen Alex en Rosanna elkaar niet op social media. Het lijkt erop dat de verliefde vlinders gewoon in Thailand zijn gebleven. 

De 'Temptation Island'-ruzies houden maar niet op. Verleidster Natasja haalde eerder al uit naar Merijn, ook ex-liefje Lisa spaarde Merijn niet en volgens Saartje is de groep in twee kampen verdeeld. En jij dacht dat het niet erger kon? Jawel hoor, want deze keer maken Alex en Rosanna kletterende ruzie op social media… Trouble in paradise! 

In Thailand zag Rosanna heftige beelden van haar vriend Niels en verleidster Parastoo. De blondine liet zich niet intimideren en nam zelf wraak met verleider Alex. Maar als we de beelden op social media mogen geloven, zijn die Thaise verliefde kriebels verleden tijd.  

Alex vs. Rosanna  

Het begon allemaal met een uitdagend filmpje van verleider Alex op Instagram. Hij monteerde enkele beelden die duidelijk aan Niels gericht zijn. Onder de video wenste de verleider Niels en Rosanna nog al het geluk van de wereld. 

 

Niels & Rosanne, 

Een bericht gedeeld door AlexTemptation Island 201(@alexm.official) op

Maar Rosanna laat zich niet doen en reageert met een 'eerlijke' post op Facebook. Check zeker de verschillende hashtags! 

Rosanna

Deze post schiet dan weer in het verkeerde keelgat van Alex. De verleider is duidelijk op zijn tenen getrapt en deelt uit frustratie een persoonlijk gesprek met Rosanna op Instagram.

Alex

Hoe de vork precies aan de steel zit, komen we pas binnen enkele dagen te weten. Een ding is zeker: dit is de spannendste 'Temptation Island' ooit! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.