Home Uit & thuis Nutella eten wordt straks nog leuker

Nutella eten wordt straks nog leuker

Beste uitvinding ever, toch?

Toxel
We hebben allemaal wel eens Nutella gegeten met een lepel (of gewoon onze vinger in de chocopot gestoken). Nu is er ein-de-lijk een uitvinding op de markt namelijk een finger biscuit. Zo hoef je niet langer je lepel af te likken, maar heb je een lekker koekje dat je gewoon kan opeten.

De Italiaan Paolo Ulian kwam met deze geniale (ja, zo denken wij erover) oplossing op de proppen. Met de finger biscuit kan je nog meer genieten van je dagelijkse portie Nutella. Je hoeft achteraf je handen of je lepel niet meer af te wassen, maar je kan lekker verder knabbelen op een heerlijk koekje.

Nutella

Waar het koekje precies van gemaakt is, is nog niet bekend. Wij twijfelen er niet aan dat het overheerlijk is. Ook wanneer de finger biscuit op de markt komt, is nog niet geweten, maar wij hebben voorlopig genoeg aan het feit dat we wéten dat deze geweldige uitvinding bestaat.

Wel kan je beter niet te vaak Nutella eten. In Australië is deze chocopasta namelijk bijna op. Moeilijk om te weerstaan, we know. Zeker als je deze heerlijke milkshake met Nutella voorgeschoteld krijgt.

Bron: Cosmopolitan UK

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.