Home Uit & thuis Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ neemt het op Twitter op voor Tine

Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ neemt het op Twitter op voor Tine

En ook Tine reageert

VTM
In de vorige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vertrokken de koppels op huwelijksreis, maar dit verliep niet bij iedereen even vlot. Tine kon maar moeilijk wennen aan haar partner Ben en deed in de loop van het programma enkele opvallende uitspraken. Twitter was dan ook niet mals voor de brunette, maar ze kan gelukkig wel rekenen op de steun van ‘collega’ Nicolas.

Het huwelijk tussen Tine en Ben loopt niet meteen van een leien dakje. Tine was zichtbaar teleurgesteld toen ze haar partner voor het eerst zag en ook in de vorige aflevering heeft de kersverse bruid nog niet alles een plaats kunnen geven. Op hun huwelijksreis deed ze enkele rake uitspraken zoals bijvoorbeeld ‘Mijn ex-lief’ was ook niet knap’. Haar partner Ben was duidelijk aangedaan en ook op Twitter kon Tine op niet veel begrip rekenen. De reacties liegen er dan ook niet om:
 

Gelukkig kan Tine op de steun rekenen van ‘collega’ Nicolas. Ook hij heeft gereageerd op haar uitspraken en vraagt twitterend Vlaanderen om wat begrip te hebben voor Tine en haar situatie.
 


Ook Tine reageert

Na alle commotie reageert ook Tine op de gebeurtenissen en ze beseft dat haar woordkeuze redelijk hard was. ‘Mensen zijn snoeihard online, en die mensen kennen me ook niet. Ik trek me op aan mijn omgeving en probeer m'n hoofd recht te houden. Ik weet dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen, dat besefte ik ook meteen’, aldus Tine in een interview met Het Laatste Nieuws.
 

In haar interview met Het Laatste Nieuws vertelt Tine dat de kijkers haar nog op een andere manier gaan leren kennen. Ze is er zich ook van bewust dat ze Ben gekwetst heeft met haar uitspraken, maar de twee zouden het voorval al lang uitgepraat hebben.
 

Wij wensen Tine en Ben alvast nog heel veel succes toe!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.