Home Uit & thuis ‘Mijn pop-uprestaurant!’: zo wordt deze week de derde finalist gekozen

‘Mijn pop-uprestaurant!’: zo wordt deze week de derde finalist gekozen

Wordt het Madam P. of Table'O?

VTM
Donderdag weten we wie TJOP'S en Meat & Griet als derde finalist vergezelt in Blankenberge. Maar nee, je zal je VTM-app niet boven hoeven te halen om te stemmen, noch zullen Gert, Sergio en Sepideh hun zegje mogen doen. Madam P. en Table'O vechten het deze week uit in een spannend kookduel.

100-koppige jury

Voor de gelegenheid wordt de kapel van Merksplas omgetoverd tot een tijdelijk restaurant met twee keukens. Daar proberen Mitchell & Daniela en Laure & Charlotte een volksjury van honderd mensen ervan te overtuigen dat hun pop-up een plaatsje aan de kust verdient. Die jury bestaat uit foodies en professionals, onder wie leerlingen van een hotelschool, zakenmensen en deelnemers van kookprogramma’s – zoals de allereerste 'Beste hobbykok van Vlaanderen', Claudia Allemeersch. Nadat ze beide menu’s hebben geproefd, zal de volksjury beslissen voor wie het avontuur eindigt en voor wie het verdergaat in Blankenberge. Helaas komen we dat pas in de aflevering van donderdag 6 april te weten.

Mijn Pop-uprestaurant

Uitstapje voor de finalisten

Voor Yannick & Leena en Birger & Karel zijn het meer ontspannen tijden. Zij trekken er samen met Sergio Herman op uit naar Londen, waar ze inspiratie zullen opdoen om hun pop-up in de eindsprint naar een nog hoger niveau te tillen. Ze gaan onder andere eten bij Big Easy, een restaurant dat de concepten van TJOP’S en Meat & Griet combineert: je kan er barbecue en surf & turf krijgen. Achteraf krijgen de twee duo’s te horen dat er nog een pop-up meegaat naar Blankenberge, en dat hadden ze niet verwacht…

Mijn Pop-uprestaurant

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.