Home Uit & thuis Kittens verminkt met permanente stift

Kittens verminkt met permanente stift

Vreselijk...

BCWR KITTENS
Afgelopen maandag heeft de politie twee kittens gered nadat hun eigenaars ze ingekleurd hadden met een permante stift. Vrijwilligers in het dierencentrum omschrijven het als een zeer wrede daad, en dat kunnen we alleen maar beamen.

De agenten hebben de katjes, die nog maar vier weken oud waren, binnengebracht bij Bradford Cat Watch Rescue. Ze werden gevonden op een domein waar al verschillende klachten over waren binnengekomen.
 

De witte delen van hun vacht waren blauw en zeegroen ingekleurd en de katjes hadden ademhalingsproblemen. Daarnaast kan de kleur zorgen voor infecties en irritaties. Verzorgster Katie Lloyd was helemaal in shock door deze wrede daad.
 

Kittens

De kittens kregen de namen Shrek en Smurf en werden meteen bij aankomst in het centrum gewassen. Het water kleurde helblauw, maar de kleur was nog niet van hun vacht verdwenen. Bovendien was het moeilijk om het gezicht van de katjes te wassen. Zo willen ze namelijk vermijden dat de vloeistof in hun ogen, neus of mond terechtkomt.
 

Kittens

Hun verzorgers proberen nog steeds om de kleur van de vacht te wassen, maar dit verloopt redelijk moeizaam. Toch gaat het na een paar dagen al iets beter met Shrek en Smurf en ogen ze al een stuk gezonder.

Bron: Independent

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.