Home Uit & thuis HOTSPOT: Antwerpse zomerbar Smokey Jo’s Garage wordt Smokey Jo’s Cantina

HOTSPOT: Antwerpse zomerbar Smokey Jo’s Garage wordt Smokey Jo’s Cantina

Inclusief wit strand en sexy beach boys!

Smokey Jo's Garage
Wie deze zomer de stadsdrukte van Antwerpen wil ontvluchten, kan ook dit jaar opnieuw terecht op de site van brouwerij De Koninck. Want na Summer Josephine's en Smokey Jo's Garage wordt de hippe zomerbar nu omgedoopt tot Smokey Jo's Cantina, inclusief wit strand en sexy beach boys. Arriba! Arriba!

Ook dit jaar weer wordt de binnentuin van brouwerij De Koninck omgetoverd tot urban zomerbar. Al doen ze dat deze zomer onder de naam Smokey Jo's Cantina. Varkens aan 't spit hebben voor de gelegenheid plaatsgemaakt voor hete beach boys en ook het binnenplein zelf wordt volledig bedekt met wit zand voor het ultieme strandgevoel.

Sexy redders

Geen vakantie gepland? No worries dus. Bij Smokey Jo's Cantina beleef je de perfecte staycation. Cocktail in de hand, salsamuziekje op de achtergrond en wie weet slaag jij er wil in om een van de sexy redders uit zijn 'lifeguard tower'-boomhut te strikken voor een dansje!

 

A post shared by Flair België (@flairbelgie) on

Praktisch

Smokey Jo's Cantina, vanaf 9 juni tot en met 3 september. Open vanaf 17u (behalve op dinsdag en donderdag) en op zondag van 12u tot middernacht.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.