Home Uit & thuis HOERA: Flair is genomineerd voor de ‘Pink Brand of the Year’-awards
ADVERTENTIE

HOERA: Flair is genomineerd voor de ‘Pink Brand of the Year’-awards

Stem jij ook op ons?

Pink Brand of the Year
Drie keer hoera want Flair is genomineerd in drie (!) categorieën van 'Pink Brand of the Year'! Wij zouden deze awards natuurlijk héél graag willen winnen, en daarvoor hebben we jullie stem nodig! En oh ja, door te stemmen krijg je ook een gratis toegangsticket naar de awardshow op 7 juni in Antwerpen. Do we need to say more? Lees snel verder!
ADVERTENTIE

'Pink Brand of the Year'

'Pink Brand of the Year' is een award die de aandacht wil vestigen op de holebi-community als consument én ambassadeur. In de holebi-community vind je heel wat mensen met een verfijnde smaak, die snel nieuwe trends ontdekken. Ze zijn fashionable, vooruitstrevend en innovatief, maar toch worden ze in de marketingwereld vaak vergeten als doelgroep. 'Pink Brand of the Year' wil de interactie tussen Belgische marketeers en de holebi-community versterken, en Flair is – hoera! – genomineerd voor de award!

Op 7 juni 2017 organiseert ‘Pink Brand of the Year’ een awardshow met een groot feest tijdens én na show. Die party zal om 19u plaatsvinden in de Antwerpse Cargo Club. Sluitingstijd? Naaah, die hebben ze niet. Dat wordt dus feesten tot in de vroege uurtjes! Op het feestje zullen ook een heleboel BV's en ambassadeurs van grote merken aanwezig zijn. Ook hapjes, drankjes en goede muziek mogen niet ontbreken op dit topfeestje. 

STEMMEN STEMMEN STEMMEN

Wij bij Flair zijn natuurlijk door het dolle heen omdat we genomineerd zijn voor de 'Pink Brand of the Year'-awards, in drie categorieën nog wel, maar we hebben jullie hulp nodig! Om deze award te winnen, hebben we stemmen nodig. En wie kan er beter stemmen dan onze lieve lezers en lezeressen? Een leuk extraatje is dat als je stemt, wat echt maar een minuutje duurt, je een gratis toegangsticket krijgt voor de awardshow op 7 juni! Stemmen kan tot 29 mei, middernacht. Alvast bedankt om te stemmen en hopelijk tot 7 juni! 

banner

 
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.