Home Uit & thuis Het thema voor WECANDANCE 2017 is bekend!

Het thema voor WECANDANCE 2017 is bekend!

De zoektocht naar de perfecte outfit kan beginnen

WECANDANCE
WECANDANCE mag dit jaar vijf kaarsjes uitblazen en dat laat de organisatie niet onopgemerkt voorbijgaan. Speciaal voor de vijfde verjaardag van het festival hebben ze voor een extra feestelijk thema gekozen, namelijk ‘Desert Dreams’. En in gedachten zijn wij al begonnen met het samenstellen van onze outfit… 

Oké, het is nog even wachten op augustus, maar a girl can never be too prepared. De organisatie achter WECANDANCE heeft net het thema voor de vijfde editie bekendgemaakt en wij hebben meteen een bezoekje gebracht aan onze favoriete webshops. De perfecte outfit vinden, vraagt nu eenmaal wat tijd.
 

WCD17

Het strand van Zeebrugge staat op 12 en 13 augustus helemaal in het teken van ‘Desert Dreams’. Denk een oase van kleurrijke tapijten, lampen, kaarsen en sluiers. Kan je wel een paar tips gebruiken op het vlak van je festivaloutfit?

Ga vooral op zoek naar doorzichtige stofjes, kleurrijke patronen, sandalen, opvallende juwelen, en qua make-up kies je het best voor een smokey eye. Laat je inspireren door het verhaal van Duizend-en-een-nacht en haal alles uit de kast. We zien je daar!
 

Nog meer festivalnieuws: