Home Uit & thuis Het einde is in zicht: dit is de verdiende tweede finalist van...

Het einde is in zicht: dit is de verdiende tweede finalist van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Verdiende finalisten?

VTM
Na een bijzonder spannende vlaggen- en stemmenstrijd was het gisteren eindelijk zover. Nadat we vorige week te weten kwamen dat Mitchell en Daniela van Table'O zeker zijn van hun finaleplaats, werd gisteren de tweede finalist van dit 'Mijn Pop-uprestaurant!'-seizoen bekendgemaakt.

Niet Leena en Yannick van Meat & Griet, maar Karel en Birger van TJOP'S zullen welverdiend strijden tegen finalist Table'o in de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Presentatrice Evi Hanssen maakte de bekendmaking bijzonder spannend, maar opperde uiteindelijk dat het surf & turf-concept van Leena en Yannick de duimen moest leggen voor de BBQ boys. Wanneer Leena Karel en Birger ging feliciteren, gaf ze Birger een duidelijke boodschap mee: 'Nu ga je potverdekke wel winnen ook, hè man!'

Mitchell en Daniela van Table'O wisten vorige week de eerste finaleplaats én de felbegeerde ster met een waarde van 10.000 euro te bemachtigen. Dat zij enkele weken geleden afvielen met de dames van Madam P. en daardoor niet eens Blankenberge zouden halen, lijkt ondertussen al helemaal vergeten te zijn. Wij kijken alvast uit naar de spannende finale!

po

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.