Home Uit & thuis HARTVERWARMEND: mama’s geven moedermelk aan baby van doodgeschoten agente

HARTVERWARMEND: mama’s geven moedermelk aan baby van doodgeschoten agente

Wat een mooi gebaar!

Pexels
Begin deze maand schoot een man in Californië twee politieagenten dood. Lesley Zerebny was een van hen en liet op dat moment een baby van vier maanden achter. Verschillende moeders ondernamen actie en hielpen de baby met een heel mooi gebaar.

Agente Lesley Zerenby kwam net uit haar zwangerschapsverlof toen ze werd opgeroepen voor een familieruzie. Tijdens die interventie werd ze doodgeschoten.

De inwoners van Palm Springs waren enorm aangedaan van het triestige gebeuren. Want ze verloren niet alleen een agente, maar ook een jonge moeder. Amper vier maanden geleden was Lesley bevallen van haar dochter Cora. 

Borstvoeding

Lesley gaf haar kleine meid de borst en dat wisten de inwoners van Palm Springs. Daarom kwam een groep moeders bij elkaar om Cora aan te sterken. Er kwamen liters moedermelk binnen bij de familie van Lesley. 

Uiteraard lieten de moeders hun melk eerst testen voor ze die aan de kleine Cora gaven. Ondertussen staat er ook al een andere actie op poten, want je kan nu ook poedermelk doneren aan het meisje. 

Facebookverslag

Een journaliste van de lokale nieuwssite KTVU schreef een emotionele tekst op haar Facebookpagina. 

'Het is ongelooflijk wat mensen doen wanneer ze ontdekken dat ze iemand kunnen helpen.'

Bron: KTVU

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.