Home Uit & thuis HALLO: studenten van de Vrije Universiteit Brussel gaan naakt voor het goede...

HALLO: studenten van de Vrije Universiteit Brussel gaan naakt voor het goede doel

Een naaktkalender die ongetwijfeld op onze Christmas wish list komt!

ULB
Enkele mannelijke studenten van de VUB laten zich van hun beste kant zien. En daar hebben ze een heel goede reden voor. Hun prachtige naaktfoto's worden gebundeld in een kalender en de opbrengsten van de verkoop zullen het onderzoek naar hiv en soa's sponsoren.

Met prachtige zwart-witfoto's van enkele naakte mannelijke VUB-studenten wil de universiteit geld inzamelen voor het onderzoek naar geneesmiddelen voor hiv en soa's. Een niet onbelangrijk goed doel als je weet dat er dagelijks maar liefst drie personen te horen krijgen dat ze hiv-positief zijn.

 

Dokters diagnosticeren dagelijks gemiddeld drie nieuwe hiv-patiënten en het aantal syfilispatiënten stijgen jaarlijks met 25%. Daarom is het enorm belangrijk om onze seksuele gezondheid eens in de kijker te zetten.

Slechts 10 eurootjes voor een jaar lang naaktemannenplezier. Daar kan je niet voor sukkelen, toch? En ook al is de kalender en français, het is voor de goede zaak. Dus laat je hart zien en schaf je hieronder verdorie zo'n kalender aan!

ULB

Ook deze hotties zijn het bekijken waard: