Home Uit & thuis Flairs top 5 zomerfestivals 2014

Flairs top 5 zomerfestivals 2014

Corbis
Het aftellen naar de zomerfestivals is officieel begonnen. Nog even geduld en dan kan je je eindelijk laten gaan: shaken, rocken en meebrullen. Excited? Wij staan te popelen! Hier vind je alvast onze top 5 zomerfestivals van 2014. Rock on!

1. Rock Werchter

Festival Rock Werchter

Rock Werchter

Waarom Rock Werchter?

Omdat… het gewoon hét festival van het jaar is! Elk jaar opnieuw kijken we uit naar de meermaals bekroonde internationale topper. Vier dagen lang word je ondergedompeld in verschillende muziekgenres. Van (hoe kan het anders) rock tot pop. Everybody loves Rock Werchter!

Wil je deze zomer de sfeer opsnuiven op Rock Werchter? Dat zal helaas niet meer gaan, want het festival is helemaal uitverkocht. Jammer!

2. Pukkelpop

Festival Pukkelpop

Pukkelpop

Waarom Pukkelpop?

Omdat… je absoluut naar het Boilerfeestje moet. We verklappen niks, het is tijd om het te ervaren. Maak je daarnaast ook klaar voor acht podia, met grote kleppers uit de muziekwereld en vooral een groot driedaags feestje in Limburg!

Tickets voor het festival? Alle combitickets zijn uitverkocht. Dagtickets zijn wel nog verkrijgbaar. Surf snel naar de website van Pukkelpop en bestel je ticket(s)! 

3. Les Ardentes

Festival Les Ardentes

Les Ardentes

Waarom Les Ardentes?

Omdat… een cool urbanfestival niet op je lijstje mag ontbreken. De achtste editie van Les Ardentes, in het hart van Wallonië, Luik, focust op Urban Music. Met artiesten als Rita Ora, M.I.A. en Selah Sue is de urban line-up sterker dan ooit.

Tickets voor dit soulfeestje zijn verkrijgbaar op de website van Les Ardentes.

4. Tomorrowland

Festival Tomorrowland

Tomorrowland

Waarom Tomorrowland?

Omdat… Tomorrowland dit jaar zijn tiende verjaardag viert, en dat zullen we geweten hebben. Met een dubbele editie tijdens twee opeenvolgende weekends kan je dit feestje écht niet missen. Heb je geen tickets kunnen bemachtigen voor het eerste weekend? Dan ga je toch gewoon het tweede weekend! Want de line-ups voor beide weekends zijn gelijkaardig.

Nog geen tickets? Dan heb je jammer genoeg pech, want de Queen of Dancefestivals is ondertussen uitverkocht! Volgend jaar beter!

5. Laundry Day

Festival Laundry Day

Laundry Day

Waarom Laundry Day?

Omdat… we het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike willen zien. Natuurlijk pakt het festival ook met andere grote namen uit, maar dit duo is onze favoriet. Met Laundry Day back in town bereiden we ons voor op een echte dansrevolutie. 

Tickets voor dit dansfeestje zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Laundry Day of bij een van de Fnac-verkooppunten.

Ben je nog op zoek naar activiteiten voor deze zomer? Check dan zeker onze zomerfestivalkalender!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.