Home Uit & thuis Eén doet ons op Kerstmis een speciale aflevering van ‘Eigen Kweek’ cadeau!

Eén doet ons op Kerstmis een speciale aflevering van ‘Eigen Kweek’ cadeau!

vrt
De mooiste cadeautjes zijn die die je niet verwacht. Zoals een gloednieuwe, extra aflevering van 'Eigen Kweek' op Kerstmis! Eén trakteert ons op de gezelligste dag van het jaar op een nieuwe dosis 'shit of mouse'-Engels van Frank Welvaert en de zijnen, uiteraard in een kerstjasje gestopt. Wij zijn zo blij dat we niet voor de honderdste keer naar 'Home Alone' moeten kijken…

Geboorte Franky

De kerstaflevering zou een soort throwback zijn. We zullen zien hoe Julita en Frank zich tijdens de kerstperiode voorbereiden op de geboorte van hun zoontje Franky, die in het tweede seizoen al een kleuter is. Maar de familie Welvaert zou de familie Welvaert niet zijn, mocht er ondertussen niets flink misgaan. Zal Franky misschien geboren worden in een bakje vol met stro in een West-Vlaamse stal, omdat Franks bolide het weer begeeft? We zijn benieuwd!

Seizoen 3

Met een extra aflevering wil Eén de kijker alvast warm maken voor het derde seizoen van 'Eigen Kweek', dat er ten vroegste in het voorjaar van 2017 zou moeten aankomen. De opnamens ging in april al van start en er werden een paar nieuwe gezichten gespot op de set. Onder andere Mathias Sercu en Peter Van den Begin vervoegen de cast. Stefaan Degand en Sam Louwijck verdwijnen spijtig genoeg.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.