Home Uit & thuis ‘Dubbelspel’ afl. 27: ‘Ik had gedacht dat Mieke woest zou zijn, maar...

‘Dubbelspel’ afl. 27: ‘Ik had gedacht dat Mieke woest zou zijn, maar toen ze me zag, vloog ze meteen in mijn armen.’

Vorige maand is VTM gestart met haar eerste online serie. Dertig afleveringen lang kan je kijken naar het verhaal van Laura, een doodnormaal meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Toen ik wakker werd, was ik helemaal stram en stijf. Ik voelde me ook doodmoe. De hele nacht hoorde ik rare geluiden en telkens als er iemand langsliep, was ik doodsbang dat die me zou lastigvallen. Besluiteloos leunde ik tegen een muur aan terwijl ik mijn opties overliep. Blijkbaar zag ik er marginaler uit dan ik dacht, want niet veel later stopte er een auto om te vragen hoeveel ik rekende voor een halfuur.

Vic had gelijk.

Ik ben een hoer nu.

Gelukkig mocht ik de gsm lenen van een vrouw op straat en kon ik Mieke bellen. Ik had geen keuze. Nog een nacht op straat zou ik nooit overleven.

Ik had gedacht dat Mieke woest zou zijn, maar toen ze me zag, vloog ze meteen in mijn armen. Ik kon wel huilen van opluchting!

En daarna heb ik haar alles verteld. Álles.

Mieke zei dat ik moest ophouden met iemand anders te proberen zijn. Dat ik helemaal perfect ben zoals ik ben en dat ik daar trots op moet zijn. En ook dat ik wat meer respect moest hebben voor ma, die alles voor me doet.

Ik weet dat ze gelijk heeft.

Maar ik weet nog steeds niet wat ik nu moet doen.

 

 

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Dubbelspel’. Iedere weekdag komt er een nieuwe korte aflevering bij om 11u, en dat 30 afleveringen lang.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.