Home Uit & thuis Cute: Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ gingen eten bij Strombowli

Cute: Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ gingen eten bij Strombowli

Het gaat dus nog steeds goed tussen de twee!

De duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant!' krijgen geregeld bekende gezichten over de vloer, maar het doet ons toch extra veel plezier deze twee gelukkige exemplaren te zien. Enkele weken geleden zagen we hoe Stijn en Nuria het enige samengestelde koppel was dat besloot getrouwd te blijven in het controversiële VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Met een romantisch dineetje bij Chloë en Magali in Kortrijk tonen ze nu dat ze nog steeds een – heel schattig – koppel vormen.

Als twee rasechte West-Vlamingen, is het logisch dat Stijn en Nuria voor de Kortrijkse pop-up van Chloë en Magali kozen. Het koppel zou nu ongeveer een half jaar getrouwd moeten zijn, misschien kwamen ze dat vieren met een etentje?

 

Kijk wie Chloë en Magali vanavond over de vloer kregen in #mijnpopup

A photo posted by VTM (@vtm.be) on

 Altijd fijn om bekende koppen over de vloer te krijgen, maar de twee gerenommeerde gasten die de pop-ups in de aflevering van vanavond bezoeken, zullen vooral voor heel wat stress zorgen. Niemand minder dan El Bulli-chef Albert Adria en driesterrenchef Gert De Mangeleer komen jureren en beslissen wie er onmiddellijk doorgaat naar de finale. Het addertje onder het gras? Ze blijven maar een half uur in elke pop-up. Afspraak om half negen op VTM!

Lees ook:

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

VIDEO: Koen Wauters doet Karen Damen huilen van schrik

VIDEO: Sid, Manny en Diego zijn deze zomer terug met een vijfde 'Ice Age'-film

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.