Home Uit & thuis ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik voel de verliefdheid komen en ik wil haar nooit...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik voel de verliefdheid komen en ik wil haar nooit meer kwijt, dat weet ik zeker’

'Het doet me heel veel pijn dat ik hem zo hard gekwetst heb'

VTM
Vorige week zagen de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ hoe de vier koppels op huwelijksreis vertrokken. In de aflevering van vanavond kregen we te zien hoe de matches het er vanaf gebracht hebben tijdens hun laatste dagen op honeymoon én gingen ze eens op Belgische bodem meteen samenwonen.

Een eerste obstakel voor Evelien en Nicolas

Bij Nicolas en Evelien verloopt alles op het eerste gezicht heel erg vlot. Evelien voelt zich ondertussen volledig op haar gemak bij haar schattige teddybeer. ‘Ik voel geen gêne om in mijn ondergoed of zelfs naakt rond te lopen als hij in de buurt is’, aldus Evelien. Alleen heeft ze het soms moeilijk met de hoeveelheid fysiek contact. Ze geeft toe dat ze nog niet verliefd is en dat ze de aanrakingen van haar partner daarom niet altijd kan verdragen.
 

Nicolas zelf heeft hier totaal geen problemen mee. ‘De intimiteit tussen ons zit goed en we hebben geen probleem om elkaar aan te raken.’ Alleen is hij door de opmerking van Evelien een beetje onzeker geworden. ‘Ik zat een beetje in de knoop, en dat was voor mij wel moeilijk’, geeft Nicolas toe.
 

Tine en Ben groeien naar elkaar toe

Ook Tine en Ben voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar. Ze hebben voor het eerst samen in één bed geslapen en zetten zo een eerste stap in de goede richting. ‘Tine heeft niet zo goed geslapen, maar ik heb er zeker geen spijt van dat we voor het eerst samen de nacht hebben doorgebracht’, aldus Ben.
 

Tines dipje is stilaan voorbij, en ze kan steeds meer genieten van het gezelschap van Ben. ‘Hij doet er alles aan om mij op m’n gemak te stellen, en ik ben blij dat ik het niet meer zo zwaar heb als de eerste twee dagen.'
 

Tijdens een openhartig gesprek aan het zwembad leren de twee elkaar nog beter kennen. Ben vertelt dat hij vroeger gepest werd en dat hij al op jonge leeftijd zijn grootouders verloren is. Ze hebben duidelijk de klik gemaakt, en Tine wil hun relatie ook verder ontdekken. ‘Voor mij gaat het nu écht de positieve kant uit’.

(Soms letterlijk) vallen en opstaan bij Sally en Mathias

De overige twee matches hebben het duidelijk ook naar hun zin. Ze kuieren gezellig samen over het strand en stoppen af en toe om een selfie te nemen, maar bij Sally en Mathias speelt er toch nog iets anders. Mathias heeft namelijk schrik dat zijn bruid een vertekend beeld van hem heeft. ‘In een discussie neemt ze alles erg persoonlijk, terwijl dat eigenlijk mijn bedoeling niet was.’ Verder geeft hij ook toe dat hij het gevoel heeft dat ze nog niet 100 procent zichzelf kunnen zijn bij elkaar.
 

Na de huwelijksreis trekken de koppels ook meteen bij elkaar in. Sally slaapt die avond in het appartement van Mathias en ook hier blijkt dat de twee nog niet op dezelfde golflengte zitten. Sally wil liever niet in Brussel wonen, terwijl haar partner zich geen leven op de boerenbuiten kan voorstellen. ‘Ik voel mij nooit in België als ik in Brussel rondloop. Ik krijg dan echt een gevoel alsof ik in het buitenland ben’, aldus Sally.
 

Langzaam maar zeker bij Nick en Veerle

Veerle en Nick groeien tijdens hun huwelijksreis steeds meer naar elkaar toe. ‘De chemie tussen ons blijft maar groeien. We voelen elkaar al vrij goed aan we vertrouwen elkaar ook steeds meer’, aldus Nick.

Veerle heeft nog wat meer tijd nodig om zich volledig bloot te geven, maar die tijd krijgt ze ook van haar man. ‘Ik vind het heel fijn dat Nick hier begrip voor heeft’, vertelt Veerle. Tijdens de eerste dagen had de blondine het moeilijk om soms de controle af te geven, iets wat ondertussen al een stuk beter lukt. ‘Soms is het nog moeilijk om bepaalde dingen uit handen te geven, maar ik zie dat Nick echt opfleurt als hij iets voor mij kan doen’.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.