Home Uit & thuis ‘Blind Getrouwd’: ‘Hij heeft alles wat vrouwen willen en toch voel ik...
ADVERTENTIE

‘Blind Getrouwd’: ‘Hij heeft alles wat vrouwen willen en toch voel ik het niet’

'Ik zie mezelf wel in een relatie met Tine en ik begin haar steeds aantrekkelijker te vinden'

VTM
We zitten al over de helft. De koppels zijn ondertussen drie weken getrouwd en binnen veertien dagen is het tijd voor de grote beslissing: blijven ze samen of vragen ze een scheiding aan? Wij zijn alvast héél benieuwd welke matches het experiment overleven.
ADVERTENTIE

Herinneringen ophalen met Veerle en Nick

De twee kennen elkaar nog maar drie weken, maar hebben samen al enkele mooie momenten meegemaakt. In de aflevering van vanavond krijgt het koppel hun trouwfoto’s in de bus, en daarop is de chemie tussen het koppel al duidelijk zichtbaar. ’Toen ik die trouwfoto’s zag, werd ik even stil. Je zag toen al dat er een klik was’, vertelt Veerle. En ook haar man Nick is het daar duidelijk mee eens: ‘De foto’s stralen echt uit dat we precies al drie à vier jaar een koppel zijn’.
 

Verder gaat het duo op bezoek in het ouderlijk huis van Veerle om wat tijd door te brengen met haar familie, iets waar de blondine veel belang aan hecht. Ook hier valt Nick meteen (of moeten we zeggen 'opnieuw'?) in de smaak. ‘Ik vind het een heel toffe kerel en dat vond ik al vanaf het begin. De eerste indruk was heel positief en dat gevoel werd nu opnieuw bevestigd’, aldus Nancy (de zus van Veerle).  
 

Er is nog werk aan de winkel bij Sally en Mathias

Sally en Mathias hebben allebei een drukke agenda, maar dat is volgens de experten niet zo’n groot probleem. Het is vooral belangrijk dat er evolutie in hun relatie komt, want momenteel ontbreekt er nog wat passie tussen het koppel. ‘Momenteel voelt het meer als twee goede vrienden, maar het vuur in de relatie moet nog komen‘, aldus Sally.
 

Mathias is klaar voor wat meer intimiteit in hun relatie, maar zijn partner heeft het daar wat moeilijker mee. Ze krijgen dan ook als advies mee naar huis om iets closer met elkaar om te gaan. Het kan maar helpen, toch? Wanneer Sally helaas ziek wordt, krijgt Mathias wel de kans om zijn zorgende kant te tonen. ‘Ik denk dat ze nu wel meer vertrouwen in mij heeft en zich meer openstelt voor mij’, aldus Mathias.
 

Love is in the air bij Evelien en Nicolas

Bij Nicolas zat het er vanaf het begin boenk op, maar Evelien moest soms nog wat wennen aan haar man. Problemen die ondertussen duidelijk van de baan zijn, want de speelse verliefdheid tussen de twee is duidelijk aanwezig. Elkaar plagen in de zetel, samen in bad gaan… de twee maken ook al toekomstplannen. Zo hebben ze zich ingeschreven om een kwartmarathon te lopen.
 

Evelien inspireert Nicolas duidelijk om een betere versie van zichzelf te zijn en zo gaan de twee samen gezellig lopen. ‘Ik moet wel een beetje gezonder leven, dus het leek mij wel leuk om samen wat te gaan lopen’, aldus Nicolas. 

Enkele mooie momenten bij Tine en Ben

Tine en Ben kenden een moeilijke start, maar beetje bij beetje groeien de twee dichter naar elkaar toe. Ze nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen en dat doet het koppel veel deugd. Zo kreeg Tine van Ben een gitaarles en dat zorgde voor een mooi moment tussen het duo. ‘Voor mij was het een van de mooiste momenten van onze drie weken samen’ vertelt Tine. En ook Ben genoot er duidelijk van: ‘Het was wel leuk om haar dat aan te leren, zeker omdat ze oprecht geïnteresseerd was.'
 

Ben begint beetje bij beetje ook meer potentieel in hun relatie te zien. ‘Ik zie mezelf wel in een relatie met Tine, maar ik durf dat nog niet tegen haar te zeggen. Verder begin ik haar steeds aantrekkelijker te vinden, maar ik wil geen extra druk op haar leggen dus ik zeg er voorlopig niets over’.

Ook Tine voelt zich al meer op haar gemak, maar ze mist een beetje het bad boy-gehalte. ‘Ben is echt een hele goede gast. Hij heeft alles wat vrouwen willen. Hij is attent, bezorgd, doet veel in het huishouden en toch voel ik het niet.' Net zoals bij Sally en Mathias moeten de twee dus proberen om uit de 'friend zone' te geraken. Benieuwd of dat gaat lukken!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Geniet van een dagje pure ontspanning in de wellness van jouw keuze

€18.00 €32.00 Nu kopen

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.