Home Uit & thuis Binnenkort kan je je oortjes of koptelefoon niet meer aansluiten op je...

Binnenkort kan je je oortjes of koptelefoon niet meer aansluiten op je iPhone

Recht de vuilbak in?

Voor wie dacht dat Apple enkel zijn aansluitingen voor opladers tot vervelens toe zou blijven veranderen: dikke mispoes! Binnenkort kan je namelijk zelfs je lievelingskoptelefoon niet meer aansluiten op je iPhone. Miserie, miserie, miserie.

De komst van de iPhone 7 belooft de gevestigde Apple-orde weer stevig te doen daveren als we een Chinese Apple-verdeler mogen geloven. Zo zouden je oortjes of koptelefoon niet langer de oude aansluiting krijgen. De oortjes of koptelefoon die je nu gebruikt, zal je dus niet meer kunnen aansluiten op de iPhone 7.

Aangezien een iPhone naar de mening van de Apple-ingenieurs dunner – want de iPhone 6 is écht wel schandalig dik – dan nu hoort te zijn, zou de aansluiting die men voor je koptelefoon voorziet bij de iPhone 7, dezelfde worden als die voor een iPhone-oplader van de laatste generaties.

Apple zelf bevestigde de verklaring van de Chinese Apple-verdeler nog niet. Als de nieuwe aansluiting er zou komen, hopen wij stiekem op een adapter waarbij we onze lievelingskoptelefoon tóch nog op onze iPhone kunnen aansluiten.

via GIPHY

Hier vind je leuke hebbedingen voor girl geeks.