Home Uit & thuis AWWW: deze kat is bevallen onder de kerstboom

AWWW: deze kat is bevallen onder de kerstboom

Beste. Kerstcadeau. Ooit.

Twitter: WeTheDanielle
Binnen enkele dagen is het ein-de-lijk Kerstmis, maar bij Danielle Lopez is de kerstman al iets vroeger langsgekomen. Haar kat Tink is namelijk net bevallen van een nestje kittens, en dat onder hun kerstboom. Dat vinden wij nu eens een geweldig cadeau!

‘Ik hoorde een zacht gemiauw en dacht eerst dat het onze andere kat was. Het was pas later dat ik zag dat het om een van de kittens ging. Ik was compleet verbaasd', aldus Danielle. In de komende uren kwamen er nog eens drie kleine katjes bij, en die kregen allemaal gepaste namen met zich mee. Welkom, Noel, Joy, Christmas en Faith!
 

Kerstkatjes

Danielle zette een foto van haar vroegtijdige kerstcadeautjes op Twitter en kreeg meteen tientallen enthousiaste reacties. Sommige Twitteraars hebben zelfs gezegd dat het een kerstwonder is, en dat kunnen wij volledig beamen. Want wat is er nu leuker dan een hoop kleine katjes terugvinden onder je kerstboom? We zullen je het zeggen: niets!  
 

Het baasje van Tink was superblij met de onverwachte wending, want het is nog maar drie maanden geleden dat ze haar kat uit het asiel gered heeft. Nu heeft het beestje een warme thuis met haar vier kittens. So cute!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.