Home Uit & thuis Alex van ‘Temptation Island’ slachtoffer van slechte mop: ‘Ik ben niet gay!’

Alex van ‘Temptation Island’ slachtoffer van slechte mop: ‘Ik ben niet gay!’

Op een vals Instagramprofiel werden erotische foto's van de fitnessfanaat gedeeld

VIJF
Alex, de 'Temptation Island'-verleider die de koppelmannen imponeerde met z'n brede borstkas, ondervindt nu al nadelen van de bekendheid. Een grapjas maakte een Instagramprofiel aan met erotische foto's van de Nederlander en beweerde daar dat Alex homo is. De spierbundel liet het account ondertussen verwijderen en diende klacht in.

Op het Instagramaccount @alexvantemptation konden liefhebbers seksueel getinte foto's van een veel jongere Alex bewonderen. In de beschrijving stond het volgende te lezen: 'Alex van temptation Island!!!! hij is gay en vies en houdt van anaal, in te huren voor alle (sic) je feesten en partijen!!'. In TV Familie vertelt de vrijgezel dat hij niet weet wie de beelden online gezet heeft, maar dat het weleens een ex-vriendinnetje kan geweest zijn.

Alex kan niet lachen met de flauwe grap en zette er onmiddellijk een advocaat op. 'Die heeft ervoor gezorgd dat dat valse profiel is verwijderd. Ik kreeg ook excuses van de mensen van Instagram. Ik heb nu aangifte gedaan bij de politie. Het onderzoek is aan de gang', vertelt de fitnessfanaat. Vooral de tekst bij de foto's – die genomen werden toen Alex achttien was en waar hij nu naar eigen zeggen spijt van heeft – zit hem dwars: 'Die was walgelijk! Dat is absoluut niet wie ik ben. Niet dat ik iets tegen homo's heb, hoor. Absoluut niet. Maar ik pik het niet dat er leugens over mij worden verspreid.' Wie Alex toch nog wil bewonderen op Instagram, kan terecht op @alexm.official.

Meer over 'Temptation Island':

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.