Home Uit & thuis 6 films die zowel romantisch als sexy zijn

6 films die zowel romantisch als sexy zijn

Filmavondje, anyone?

YouTube: Fresh Movie Trailers
Er bestaan films waar je happy van wordt, films die je meteen in de mood brengen en films om bij te huilen. Deze romantische films uit 2016 bevatten al die elementen en zijn dus ideaal voor een gezellig filmavondje.

1. The Choice

'The Choice' vertelt het verhaal van Travis en Gabby. In het begin zijn ze complete tegenpolen, maar daarna groeien de twee langzaam maar zeker dichter naar elkaar toe. Alleen heeft Gabby al een relatie met Ryan…
 


 

2. Already Tomorrow in Hong Kong

Timing is alles, zeker in een relatie. Jamie Chung en Bryan Greenberg spelen samen in 'Already Tomorrow in Hong Kong' en worden verliefd op elkaar. Alleen net op het verkeerde moment.
 


 

3. How to Be Single

Robin leert kersverse vrijgezel Alice om single te zijn in het nachtleven van New York, wat voor hilarische situaties zorgt. Zo leert Alice heel veel bij over het leven als vrijgezel en komt ze ondertussen ook heel wat hotties tegen.
 


 

4. Equals

'Equals' is een futuristisch liefdesverhaal met in de hoofdrollen Kristen Stewart en Nicholas Hoult. Samen leven ze in een wereld waar mensen niet langer emoties voelen. Al lijken deze twee de uitzondering op de regel te zijn.
 


 

5. Me Before You

Emilia Clarke en Sam Clafin schitteren in 'Me Before You'. Emilia speelt de rol van Louise en ontfermt zich in de film over de verlamde William. Hun relatie loopt in het begin niet van een leien dakje, maar al snel worden de twee stapelverliefd.
 


 

6. Get a Job

Anna Kendrick en Miles Teller spelen een jong koppel in 'Get a Job'. De twee zijn net afgestudeerd en beginnen aan de zoektocht naar een job. Een zoektocht die redelijk moeizaam verloopt…
 

Meer leuke films:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.