Home Uit & thuis 5 dingen die we nu al weten over de laatste 10 afleveringen...
ADVERTENTIE

5 dingen die we nu al weten over de laatste 10 afleveringen van ‘PLL’

'We will bring back this cast and girls together at some point'

Giphy
In april worden de laatste tien afleveringen van ‘Pretty Little Liars’ uitgezonden en nu is de cast ook officieel begonnen met de afscheidstour. Onder anderen Shay Mitchell, Lucy Hale en Sasha Pieterse waren aanwezig en gaven enkele hints over wat we nog allemaal mogen verwachten. Zo spannend!
ADVERTENTIE

Gisteren is de afscheidstour van ‘Pretty Little Liars’ van start gegaan in Californië én we zijn heel wat te weten gekomen over wat we nog allemaal mogen verwachten. Laten we beginnen!
 

1. We krijgen ein-de-lijk een antwoord op al onze vragen

In de laatste tien afleveringen staat er nog heel wat op de planning, maar alle puzzelstukjes zullen een voor een op hun plaats vallen. ‘Onze fans zijn erg geduldig geweest en ze zullen hier ook voor beloond worden’, aldus iemand uit het productieteam. Shay Mitchell (Emily) herself heeft ook beloofd dat we een antwoord krijgen op al onze vragen. We houden je eraan, Shay!
 

2. Er komen nog heel wat romantische momenten aan

‘Ik denk dat de koppels die samen horen hun weg naar elkaar zullen terugvinden’, aldus I. Marlene King. Er is dus nog hoop voor ‘Ezria’, ‘Spoby’ en ‘Haleb’, maar er staan ook nog een paar verrassingen op de planning. Het moet natuurlijk wel spannend blijven…
 

3. Er komt nog een tijdsprong

Voor het einde van de serie spoelen we nog een jaartje door naar de toekomst.
 

4. Er komt een musicalnummer

We weten al dat Shay Mitchell kan dansen, denk maar aan die hilarische scène met Hanna. Ook Lucy Hale mocht in het verleden al haar zangtalent tonen, maar blijkbaar hebben ook andere acteurs uit de serie een verborgen talent. Wij zijn benieuwd!


 

5. Dit is waarschijnlijk niet het einde van ‘Pretty Little Liars’

2016 én 2017 is het jaar van de revivals en van de remakes. De kans dat ‘PLL’ dus voorgoed van het kleine scherm verdwijnt, is dan ook erg klein. I. Marlene King heeft zelf gezegd dat ze in de toekomst wel een manier zullen vinden om de cast en hun personages weer terug te krijgen. In april worden dan misschien wel de (voorlopig) laatste afleveringen uitgezonden, maar het is geen definitief afscheid.
 

Nog meer lezen over 'Pretty Little Liars':

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.