Home Uit & thuis 13 redenen waarom we onze bestie(s) willen bedanken

13 redenen waarom we onze bestie(s) willen bedanken

Want bff's zijn is niet vanzelfsprekend...

Corbis
Je bestie is onmisbaar. Ze staat altijd onvoorwaardelijk aan je zijde, steunt je door dik en dun, ze troost je en brengt je weer aan het lachen, ze geeft je wijze raad en geeft je een goed gevoel. Je weet niet wat je zonder haar zou moeten doen. Zo af en toe mag je haar daar ook wel eens voor bedanken. Dit zijn alvast 13 goeie redenen waarvoor we onze bestie(s) zouden willen bedanken. 

1. Dankjewel om er áltijd voor me te zijn 

Je bestie is er altijd wanneer je haar nodig hebt. Of je nu om twee uur ’s nachts nood hebt aan een diepzinnig gesprek of aan een opkikkertje tijdens de lunchpauze, ze is er voor je. She has your back, en je weet dat je altijd op haar kan rekenen.  

2. Dankjewel om me steeds weer op te vrolijken 

Je bff weet perfect hoe ze jou weer door een roze bril kan laten kijken. Soms durf je de positieve kant van het leven weleens te vergeten en zie je het allemaal te negatief. Maar na regen komt zonneschijn, en daar helpt zij je steeds weer aan te herinneren. 

3. Dank je om me te tonen dat ik wél de moeite waard ben 

Je beste vriendin drukt je op het hart dat je anderen niet zomaar over je heen mag laten lopen en dat je moet opkomen voor jezelf. Mensen die je ongelukkig maken, moet je volgens haar niet accepteren in je leven. Je verdient beter. 

4. Dankjewel voor je goede raad 

Je bestie kent je waarschijnlijk al langer dan vandaag. Ze kent je vanbinnen en vanbuiten, dus je kan niks achterhouden voor haar en ze weet je steeds opnieuw goede raad te geven wanneer jij het bos door de bomen niet meer ziet. Als je het even niet meer weet, helpt ze je – subtiel – om de knoop door te hakken.

5. Dankjewel om in mij te blijven geloven 

Ze staat altijd aan de zijlijn te supporteren en ze weet altijd een peptalk boven te halen wanneer je er wanhopig eentje nodig hebt. Ze is niet alleen je personal coach, maar ook nog eens je personal cheerleader.

6. Dank je om me er dagelijks aan te herinneren dat niet alle mensen slecht zijn 

Gewoon door zichzelf te zijn, heeft je beste vriendin je laten zien dat er ook goede, eerlijke en betrouwbare mensen bestaan. Niet iedereen is slecht, gemeen of een leugenaar. 

7. Dankjewel om steeds opnieuw te luisteren 

Je beste vriendin is altijd bereid om soms zelfs uren aan een stuk naar je te luisteren. Ze weet dat het je oplucht om je hart bij haar uit te storten en ze weet ook dat je geen antwoord verwacht. Ze beseft hoe belangrijk het voor je is om begrip te tonen, en dat doet ze dan ook. 

8. Dankjewel voor álle crazy en funny herinneringen 

Dit is een once in a lifetime-vriendschap! Je zal nóóit in je leven nog diezelfde compleet gestoorde en grappige band met iemand anders hebben. Jullie hebben samen de leukste herinneringen, inside jokes en een onvervangbare band

9. Dank je om je leven met mij te delen 

De meeste vriendschappen verwateren met de jaren. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn, maar je bestie heb je voor het leven. Jullie hebben geen geheimen voor elkaar. Geen afstand is groot genoeg om jullie band te verbreken, en ook al zien jullie elkaar een paar weken niet, die band gaat nooit meer stuk.

10. Dankjewel omdat ik je kan vertrouwen

Je beste vriendin staat altijd voor je klaar en zal je steeds opnieuw proberen te helpen. Je kan haar vertrouwen en je weet dat je op haar kan steunen. Daar mag je haar best een keer voor bedanken. 

11. Dank je om er te zijn wanneer ik je het meest nodig heb 

Je beste vriendin is je reddingsboei, je houvast wanneer alles mis lijkt te gaan. Ze houdt je elke keer boven water wanneer je dreigt te verdrinken en ze houdt je overeind wanneer je struikelt. Dat is niet altijd even makkelijk, maar ze doet het toch maar.

12. Dankzij jou voel ik me on top of the world, dank je! 

Je bff weet perfect hoe ze je zelfvertrouwen een boost kan geven. Als ze in je buurt is, voel je je onmiddellijk beter in je vel. Haar aanwezigheid en de oprechte complimentjes die ze je geeft, doen je veel sterker in je schoenen staan. 

13. Merci om de beste vriendin te zijn die ik ooit zal hebben

Zij is in alle opzichten de beste vriendin die je ooit zal hebben. Ze heeft je laten zien wat échte vriendschap is en jullie hebben al zo veel avonturen – zowel positief als negatief – meegemaakt, dat je je leven zelfs niet zou willen inbeelden zonder haar. Ze vormt een belangrijk deel van je leven, en dat wil je zo houden. 

Meer BFF-talk: 

Hoe goed ken jij je beste vriendin? Doe de test! Bekijk zeker deze VIDEO: durf jij daten met de ex van je beste vriendin? Heb je totaal geen gêne bij je beste vriendin? Dan zal je het volgende filmpje zéker herkenbaar vinden: VIDEO: Deze beste vriendinnen reageren hilarisch op elkaars naakte lichamen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.