Home Uit & thuis #100HappyDays

#100HappyDays

Dé nieuwe hype in online land: #100HappyDays. Je wordt uitgedaagd om 100 dagen lang iets te posten waar je blij van wordt op een sociaal media platform. En nee dat hoeven geen mega inspirerende dingen te zijn. Het gaat eerder over de kleine dingen in het leven waar je gelukkig van wordt: lekkere cake bij de koffie, soezen met je lief in bed, een boeket bloemen, … Challenge accepted?

De oprichters van #100HappyDays zijn de ratrace waarin wij leven beu. Mensen hebben vandaag te weinig tijd om te genieten en daar willen ze verandering in brengen. Ze merken dat heel veel mensen beginnen aan het project, maar dat 71 procent afhaakt omdat ze te weinig tijd hebben. Te weinig tijd om een keer per dag stil te staan bij een happy moment. Zo spijtig! Brengen jullie daar verandering in? 

Aan de uitdaging meedoen is heel makkelijk. Je schrijft je in op www.100happydays.com, je trekt elke dag een foto van iets waar je blij van wordt en je shared met de hashtag #100happydays. Je kiest zelf of je je foto's op Facebook, Twitter en/of Instagram post. Niet zo'n fan van je leven blootgeven? Dan kan je er nog altijd voor kiezen om de foto's gewoon naar hen door te mailen en niet te sharen op sociale media. 

Waar onze redeactrices bijvoorbeeld blij van worden: 

Redactrice Marie: "Een hartje in m'n koffie #100happydays"

hartje;float:left

Digital coördinator Virginie: "Zon op weg naar de Flairredactie #100happydays"

zon;float:left

Mode/beauty coördinator Judith: "2 kinderen in pyjama = bijna aperotijd voor mama & papa 🙂 #100happydays" 

kid;float:left

Webdesigner Elke: "Verse bloemen #100happydays"

bloem;float:left

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.