https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Marie Monsieur

'In de periode voor ze kwam, vermeed ik alle artikels over vruchtbaarheid.'

Eva’s edito: ‘Dat ik mijn dochter op latere leeftijd kreeg, was geen bewuste keuze’Een moeilijk thema in Flair deze week: vruchtbaarheid. Je bent er misschien nog niet mee bezig, je weet misschien nog niet eens of je wel kinderen wil. Toch is het nuttig om het te lezen.


Ik ben zelf op latere leeftijd (38) mama geworden. Dat is niet verschrikkelijk oud, maar wel een pak later dan mijn mama, die mij al op haar 22ste kreeg. Dat was geen bewuste keuze, het leven liep nu eenmaal zo. Ook heel wat vriendinnen in mijn omgeving stonden voor datzelfde verhaal, en niet bij iedereen ging dat van een leien dakje.

In de periode voor mijn dochter kwam, vermeed ik alle artikels over vruchtbaarheid en werd ik boos toen mijn mama er eens eentje durfde door te sturen, want dit was toch niet mijn eigen fout? Ja, ik had een kinderwens, maar wilde ook graag wachten op een partner om die mee te delen, en die kan je natuurlijk niet zomaar tevoorschijn toveren. Ik wist wel dat mijn eicellen niet meer gezellig met heel velen zaten te feesten down there en dat het moeilijk zou kunnen worden.

Ik heb er niet veel verder over moeten nadenken, want Rosie kwam er zonder moeite, maar dat is dus niet bij iedereen zo. Net daarom is er dit artikel. Niet omdat we je willen aanpraten dat je het zelf in de hand hebt, want dat is natuurlijk niet zo. Maar wel omdat het belangrijk is om informatie te hebben en om er geen taboe van te maken.

Erover praten en informatie delen helpt, én het helpt misverstanden de wereld uit. En als je alles weet, kan je je eigen weloverwogen keuzes maken.

Achter de schermen bij Flair:

Als er al eens geen kinderen op schoot kruipen tijdens onze Zoommeetings, dan zijn het de katten wel weer.

Artdirector Line op weg naar een fotoshoot, volgens de regels én on-trend.

 

Team Flair werd smoorverliefd op het Cubaanse stadje Cienfuegos, de kleurrijke locatie van onze modeshoot in Flair deze week.

Voor nog meer behind the scenes-beelden van onze modereis blader je naar blz. 42.nn

Lees Flair in onze app


Blijf jij dezer weken net als wij zoveel mogelijk in je kot? Daar zijn we uiteraard op voorzien! Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Je leest Eva’s edito elke week ook online:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content