https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Bij Flair geven we je alvast alle tools om er thuis het beste van te maken.'

Eva’s edito: ‘We moeten nu gewoon volhouden. Komaan. Nog efkes.’Gewoon in je kot blijven is moeilijker dan we de eerste weken dachten, zo blijkt. Vooral bij jongeren. Ze worden eenzaam en krijgen huidhonger.


Maar luister even naar de mensen uit de zorg. De dochter van onze secretaresse werkt in het ziekenhuis en draait sinds het begin van de crisis overuren. Of denk aan de mama die ik tegenkwam op de fiets. Ze huilde om haar peuter toen de politie haar een boete voorschreef omdat ze het oranje licht niet gezien had, want ze zat met haar hoofd bij het rusthuis waar haar mama zit. Ze was bang dat ze de boete niet kon betalen omdat haar job de lockdown light vast niet zou overleven.

Denk aan singles, die het nu écht moeilijk krijgen, en aan families met kwetsbare risicopersonen die bang afwachten. Denk aan die leuke shop in je buurt waar het altijd gezellig winkelen is, maar die nu heel erg in financiële problemen komt.

De enige manier om enige controle te krijgen, is volhouden. Bij Flair geven we je alvast alle tools om er thuis het beste van te maken: een poster om voor je raam te hangen, grappige #FlairRaakt-boodschappen om virtuele liefde te sturen en heel veel inspirerende artikels.

Deze en volgende week zijn er ook onze bekende voordeelacties, maar dan in een nieuw jasje: shop deze week met korting vanuit je kot en steun Belgische webshops. Volgende week trakteren we je dan weer op een restaurantavond bij je thuis, met twee voor de prijs van één. Geniet ervan!

Achter de schermen bij Flair:

Een Zoommeeting met Flairs seksuoloog Ina over spannende projecten in de toekomst…

Jullie blijven in jullie kot met Flair. Yes!

Flair zoomt lustig door, en soms zien we elkaars huisdieren of kroost voorbijkomen.

Hier krijg ik een make-over van mijn dochter tijdens de onlinemeeting.nn

Lees Flair in onze app


Blijf jij dezer weken net als wij zoveel mogelijk in je kot? Daar zijn we uiteraard op voorzien! Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Je leest Eva’s edito elke week ook online:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content