Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hoofdredactrice Eva kon eindelijk nog eens een echt gesprek hebben met de Flair-lezers tijdens ons Seatox-event in Oostende.

Eva’s edito: ‘Het water was wild, maar na twee uur spoelden er enkel blije gezichtjes aan’

‘Wat een heerlijke zondag was dit!’ Ik citeer een lezeres op ons Seatox-event aan zee. Ze geniet met een drankje na van haar eerste SUP-sessie, het zeezout nog in het haar, met een grote glimlach op haar gezicht. En het was ook echt zalig. Maar dat hadden we misschien niet echt verwacht.


De hele week hadden we onheilspellende weerberichten gezien: het zou gaan regenen, stormen zelfs. ‘Aan zee waait dat weg’, appten we elkaar dapper. Ook toen we zaterdag aankwamen zag het er nog allesbehalve surfklaar uit. Grijs. Koud. Even opnieuw herfst. Zou er wel iemand komen opdagen? Maar zondagochtend was daar die eerste voorzichtige zon. En de eerste enthousiast SUP-groep. Het water was wild. Heel wild. Surfplanken schoten alle kanten uit en er werd geploeterd tegen de branding. Maar na twee uur spoelden er enkel blije gezichtjes aan.

Bij de tweede sessie was mijn ochtendhumeur ook weg, dus waagde ik me mee het water in. Van rechtstaan was geen sprake, maar golfjes nemen bleek ook tof. De rest van de dag stond ik met ontploft surfhaar (want ja, dat ziet er alleen maar in commercials écht goed uit) en een grote glimlach in de Flairstand. En de zon ging niet meer weg. De laatste sessie was de allermooiste. De zee werd eindelijk rustig en het gouden avondlicht bleek zo verslavend dat deze groep bijna niet uit het water te krijgen was. Wat een heerlijke zondag!

Eindelijk zag ik jullie nog eens, de lezers. Na een jaar enkel via dit magazine en social media met elkaar gepraat te hebben, hadden we nog eens een écht gesprek. Over die GoPro die ik vorige keer liet vallen en die nog steeds op de bodem van de zee ligt, over hoe heerlijk het is om iets voor de eerste keer te proberen (en te falen) en over hoe zalig het was om weer buiten te komen. Smaakt naar meer, niet? Dus doen we druk door met heel wat events voor het najaar. Ik zie jullie daar!

Flair Summer Giveaway


Zes weken lang organiseren we een heuse Summer Giveaway waardoor je telkens bij je Flair een leuk cadeautje krijgt. Deze week bij je Flair: een gratis zomerse slip!

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '