Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marie Monsieur

'Met mijn energiepeil ging het flink fout. Dus stelde ik Het Grote Plan voor Meer Energie op.'

Eva’s edito: ‘Glitter achter je laptop? Doet wonderen voor het humeur’

Winterdip. Het is een vervelende dingetje als je het herkent. We gaven al tips. En ook hoofdredactrice Eva kan wel wat meer energie gebruiken. Zij gaat voor Het Grote Plan voor Meer Energie.

Ik zit in week drie van Het Grote Plan voor Meer Energie. Geen officieel plan, overigens, ik heb gewoon zelf wat bij elkaar geharkt uit jarenlange ervaring met winterdipjes. Het is nogal herkenbaar blijkbaar. Veel batterijtjes zitten in het rood en mensen zoeken naar laadpalen. Helaas zijn die nu net zo dun gezaaid als de plekken om je elektrische wagen in te pluggen. Want wat extra vitamine D tanken is nu eenmaal niet gemakkelijk als mist, grijs en ochtendnevel de codewoorden in het weerbericht zijn.

Maar feit is dat we met z’n allen moehoee zijn. Er was bij mij niet meteen iets mis. Ik had nog steeds geen covid opgelopen. Ik sliep voldoende, misschien zelfs een tikje te veel. Maar met mijn energiepeil ging het flink fout. Dus stelde ik Het Grote Plan voor Meer Energie op. Maar het moest wél een leuk plan worden. Lees: geen dieetregeltjes.

Ik dreef mijn aantal pilatesafspraken op om ingedommelde spieren alvast te doen denken dat ze weer volop richting terrasjes en dansvloeren mogen galopperen. Ik hou het bij één heel lekkere koffie met plantaardige melk per dag, de rest van de dag zijn het theetjes mét koekjes. Ik boekte heel wat dates met vrienden. En oh ja. Geen alcohol meer. Dry januari dus. En februari ook nog. Tournée Minérale. Dat klinkt misschien minder leuk, maar het valt reuze mee. Er zijn zoveel nieuwe alcoholvrije drankjes die in deze periode net erg gepromoot worden (en me soms ook ter promotie opgestuurd worden), dus moeilijk is het voorlopig niet. Leve de Nona Spritz om het weekend in te zetten, gestolen Crodino-momentjes en een troostende Lyre’s Old Fashioned.

Uit deze Flair haal ik ook nog heel wat. Zo zou het misschien wel tijd zijn voor een nieuwe haarkleur. Kan zeker kloppen, mijn ‘sunkissed’ is al zes maanden aan het uitgroeien! (Tot het zover is, verstop ik het nog even onder een pet). En ik neem ook de tip van moderedactrice Catherine ter harte: there’s no such thing as overdressed. Glitter achter je laptop? Doet wonderen voor het humeur.

Achter de schermen

Teamwork

Teamwork

Teamwork

Wauw, knap staaltje fotografeer- en Photoshopwerk van fotograaf Dimitri en onze chef lay-out Geoffrey! Het eindresultaat ontdek je op blz. 55 in je Flair.

Van bruin naar blond

Van bruin naar blond

Van bruin naar blond

Artdirector Line waagde zich zelf aan een nieuw kleurtje en ging van bruin naar blond. Daar moet je natuurlijk wel wat voor overhebben… Het resultaat zie je op blz. 41 in je Flair.

De pet

De pet

De pet

De pet is hét accessoire du moment, en dat weet ook Emilie, moderedactrice bij de Franstalige Flair. Wil je er even stylish uitzien? Ga dan snel naar blz. 34 in je Flair!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

RainPharma

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '