Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Chloë Foubert

Eva is al helemaal in de feestsfeer, net als de nieuwe Flair!

Eva’s edito: ‘Daar zitten mijn dochter en ik dan samen te glitteren op een gewone werkdag’

Even opbiechten: ik ben een totale kerstfan! Ik lijk er dan wel heel koeltjes over te doen, maar stiekem koop ik alle feestedities van de magazines (wij trakteren je deze week ook op een heuse partyspecial in het hart van Flair!) en ben ik al de hele maand bezig met recepten uitscheuren en cadeaulijstjes bekijken.


En ja: elk jaar bezwijk ik ook voor één glitteritem. Elke keer denk ik dat ik wel voldoende little black dresses heb die ik gerust nog eens aankan. Maar dan vullen de etalages zich met pailletten, glimmende pumps en zwierige juwelen (zie Flair deze week) en ga ik toch weer voor de bijl.

Het heeft nog net hetzelfde effect op mij als toen ik een klein meisje was. Alsof die extra sprankel ook kan zorgen voor wat licht in donkere dagen. Alsof je heel even dé ster van het bal bent. Very Disney, I know.

Ik herken het bij mijn dochter. Voor haar bestelde ik gouden schoentjes. Ze wil ze nu graag élke dag al minstens een uurtje aan. Gewoon omdat het zo leuk voelt, die glimmende feestvoeten. Soms krijgt ze mij ook zo gek om mijn partyoutfit al eens aan te trekken. En dan zitten we samen te glitteren in de zetel, op een doodgewone weekdag, met een grote glimlach op ons gezicht.

Dus ja, ik kijk ernaar uit, naar die tijd dat het feestgevoel voor alles komt. Zorgen en stress schuiven we even aan de kant. Je hebt hopelijk de familie weer eens bij elkaar, je hebt daadwerkelijk tijd om te praten (toch als je voor een hapjesbuffet zorgt zoals in Flair deze week) en je make-up ziet er in kaarslicht zoveel beter uit. Wat een luxe!

Achter de schermen bij Flair:

Guest editor van onze partyspecial Véronique Leysen checkt mee de foto’s.


Al eens een testje voor de feesten…


Deze kerst maak ik op voorhand hapjes, zodat ik lekker mee aan tafel kan.

Hoe magisch is Disneyland Parijs in de aanloop naar de feesten?


Online-editor Jolien ging met veel plezier eens kijken. Lees haar verslag hier!


[td_smart_list_end]

Je leest Eva’s edito elke week online: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '