Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'En dat doet plezier, want het heeft ons veel bloed, zweet en geld gekost om het allemaal te organiseren.'

COLUMN: ‘Zelfs 3 jaar later praten ze nog over ons trouwfeest’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Herinner je je nog dat moment waarop we stonden te dansen in de regen? Of het moment waarop er tientallen lampionnen de lucht in gingen? Hoe lekker waren die pizza’s uit de foodtruck? En hoe mooi zong dat gospelkoor wel niet? Lisa en ik zijn deze zomer drie jaar getrouwd, maar elke week begint er nog wel iemand over ons trouwfeest. En dat doet plezier, want het heeft ons veel bloed, zweet en geld gekost om het allemaal te organiseren. Oké, ik geef toe: ook tranen. Een maand voor ons trouwfeest zagen we het niet meer zitten om alles praktisch rond te krijgen. Maar het was het allemaal waard.

Tip 2: kies wat jij wil, niet wat je ouders willen. Wij hebben onze ouders op voorhand enkel het feestadres gegeven (en ons bankrekeningnummer in de hoop op een milde bijdrage).


In deze Flair vind je 42 toptips om jouw droomhuwelijk te organiseren. Hierbij alvast mijn advies. Tip 1: hou strikt vast aan jouw dromen. Onze fotograaf zei dat wij een van de weinige mensen waren die bij hem kwamen met een leuk trouwidee en dat een jaar later ook effectief hadden uitgevoerd. Tip 2: kies wat jij wil, niet wat je ouders willen. Wij hebben onze ouders op voorhand enkel het feestadres gegeven (en ons bankrekeningnummer in de hoop op een milde bijdrage). Tip 3: maak er een weekend van. De voorbereiding kost toch bloed, zweet en

tranen. Je geniet er zo extra lang van!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '