Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Elkaar eens zien zonder (klein-)kinderen of andere familieleden brengt leuke verhalen naar boven en doet je beseffen dat je meer op elkaar lijkt dan je dacht.'

COLUMN: ‘Eens alleen met je vader afspreken brengt erg leuke verhalen naar boven’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Op ons Flairevent in beach bar Baouzza in Hasselt viel me op dat jullie graag een stapje in de wereld zetten met jullie mama. Samen bij een van onze kappers langsgaan of een nieuwe make-uplook uitproberen: iedereen leek gelukkig tijdens die moeder-dochtermomenten.

Dat deed me denken: zo veel doe ik niet met mijn papa. Er staan zelden vader-zoonevents gepland. Daarom maakte ik werk van de bierproeverij die ik mijn papa voor Vaderdag beloofd had, maar die nog ingepland moest worden.

‘Dat zien we niet veel’, merkte zelfs mijn nicht op, die we onderweg tegenkwamen.


Afgelopen weekend was het zover. We reden samen met onze fiets door Aalst, richting café. ‘Dat zien we niet veel’, merkte zelfs mijn nicht op, die we onderweg tegenkwamen. We hadden afgesproken met een vriendin en haar papa, die ook bierliefhebbers zijn. Het werd een fijne namiddag die al snel langer duurde dan gepland.

Elkaar eens zien zonder (klein-)kinderen of andere familieleden brengt leuke verhalen naar boven en doet je beseffen dat je meer op elkaar lijkt dan je dacht. Het is dus een aanrader om eens met een van je ouders op stap te gaan, maar dat wisten Flair-lezeressen blijkbaar al veel langer.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


 

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '