Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'"Dat koppel van Aalst overleeft "Temptation" niet', zegt ex-deelneemster Lize in een filmpje op Flair.be. "Ik ben naar school geweest in Aalst en dat is daar de gang van zaken."'

COLUMN: ‘Het schijnt in Aalst alle dagen ““Temptation Island”” te zijn!’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


‘Winnaars gaan er niet zijn dit jaar en ze – lees: de mannen – mogen al die ringen terug verkopen’, aldus een oud-verleidster na het zien van de eerste aflevering van een nieuw seizoen ‘Temptation Island’. Met Deborah en Tim doet er ook een koppel uit mijn hometown Aalst mee. Lize, die vorig seizoen haar lief Jeffie dumpte om met de Johnny Depp van de Aldi Ken te beginnen, heeft er geen goed oog in. ‘Dat koppel van Aalst overleeft “Temptation” niet’, zegt Lize in een filmpje op Flair.be. ‘Ik ben naar school geweest in Aalst en dat is daar de gang van zaken.’

Ik herinner mij mijn humaniora niet als een soort Temptation live, maar op Facebook liepen de meningen onder Aalstenaars uiteen.


Net nu – zoals je vorige week in Flair kon lezen – Aalst de nieuwe trekpleister is voor hipsterwinkels en dito volk, wordt beweerd dat het er alle dagen Temptation is. Ik herinner mij mijn humaniora niet als een soort Temptation live, maar op Facebook liepen de meningen onder Aalstenaars uiteen. Maar goed: we hebben nu nieuwe deelnemers die voor ophef kunnen zorgen.

PS Op Flair.be (heb jij onze nieuwe gratis app al gedownload?) hoef je niks van ‘Temptation’ te missen. Elke donderdag om 20u bespreken Robine en Eline live op de Facebookpagina van Flair al het ‘Temptation’-nieuws samen met BV’s en ‘TI’-deelnemers. Niet te missen!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '