Home Straf Verhaal Nadat Hilde (27) haar lief had bedrogen, maakte hij het uit… maar...
ADVERTENTIE

Nadat Hilde (27) haar lief had bedrogen, maakte hij het uit… maar ze heeft hem teruggewonnen

Hilde (27) woont samen met Tom. Vijf jaar geleden wilde hij bij haar weg nadat zij hem had bedrogen.

‘Ik zag zijn gezicht bij het binnenkomen, de blik in zijn ogen. Ik wist dat hij het wist. Mijn gedachten spinden rond in mijn hoofd. Razendsnel, in paniek. Hoe kon ik de situatie nog redden?'
ADVERTENTIE
'Tegelijk was er de opluchting: hoe dan ook, wat er ook zou gebeuren na vandaag: ik hoefde dit verschrikkelijke geheim niet langer te dragen.
 
Tom en ik waren vier jaar samen, woonden anderhalf jaar samen. En toen was er Sven. Een collega die grappig, lief, zacht was. Mijn Tom is een beetje een macho. Daar val ik wel op, maar na die jaren had ik een beetje een dipje, denk ik.
 
Ik was heel gevoelig voor Sven omdat hij zo goed kon luisteren en me het gevoel gaf dat ik meetelde en dat wat ik zei belangrijk was. Bij Tom leken vooral zijn vrienden belangrijk te zijn. Als zij belden, liet hij alles vallen. Met hen sprak hij geregeld af. Terwijl ik dan achterbleef in ons appartement. Nee, zo had ik me samenwonen niet voorgesteld.
 
Misschien had ik het een beetje geromantiseerd, dat kan. Ik zat niet goed in mijn vel, was zoekende. En Sven luisterde heel graag. Op een avond, toen we bleven plakken na een werkdrink, kuste hij me. En ik trok mijn gezicht niet weg… Op weg naar huis voelde ik me verschrikkelijk schuldig. Dit had nooit mogen gebeuren. Dit zou ook nooit meer gebeuren. Een week later lag ik in Svens bed…’
 

‘Tom, de stoere macho, huilde als een kind'

‘Anderhalve maand heeft het geduurd. Ik genoot ongelofelijk van de verliefdheid die ik voelde en de aandacht die ik kreeg, maar het schuldgevoel was allesverterend. Elk moment van de dag én nacht was ik bang dat het zou uitkomen en dat ik Tom zou verliezen. Ik wilde hem niet kwijt, echt niet. En toch kon ik niet stoppen met afspreken met Sven, zijn liefde voor mij was verslavend.
 
En toen kwam ik thuis en wist Tom het. Een vriend had me met Sven zien kussen. Ik ben meteen eerlijk geweest, ontkennen had geen zin. Tom is rechtgestaan en weggegaan, drie dagen lang wist ik niet eens waar hij was. Het enige wat ik kon doen, was zijn voicemail vol babbelen, hem de ene mail na de andere sturen en hem dag en nacht whatsappen. Er kwam geen enkele reactie.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.