Home Straf Verhaal Machteld (19) werd verkracht op de terugweg van een feestje

Machteld (19) werd verkracht op de terugweg van een feestje

'Was ik die avond maar met mijn vriend meegegaan.'

‘Mijn vriendje en ik kregen ruzie op een feestje. Stom hoor: hij stond te flirten met een meisje – of dat vond ik toch. Hij vond dat ik me aanstelde, het was een -studiegenote van hem, hij was gewoon vriendelijk. Ik stelde me ook een beetje aan, vrees ik. Om een statement te -maken, vertrok ik. Mijn vriend kwam achter me aan, maar ik zei hem dat hij moest oprotten.

“Laat me je dan tenminste naar huis brengen”, riep hij me achterna. Maar ik stak zonder omkijken mijn middelvinger op en stapte verder. Ik was boos op hem, wilde niets met hem te maken hebben.

Nu denk ik: klein, kinderachtig, verwend nest. Maar toen was ik overtuigd van mijn gelijk.’

Voetstappen achter me

‘Woest stapte ik naar huis. Na een tijd hoorde ik wel voetstappen achter me, maar ik was in mijn hoofd de avond opnieuw aan het afspelen, en was daar zo mee bezig dat ik er geen aandacht aan besteedde. Ik moest nog langs het parkje, daarna was ik thuis.

Ik had me nooit op mijn gemak gevoeld als ik daar ’s nachts voorbij moest lopen. Er was wel een groot hek, maar daarachter waren al die struiken en bomen, het had iets akeligs. Normaal gezien stak ik de straat over, alleen maar om dat park niet voorbij te moeten wandelen. Maar die nacht ging ik zo op in de ruzie met mijn vriend dat ik gewoon doorstapte. Ik weet nog dat ik dacht: er moet er eens eentje iets proberen. Ik mep hem gewoon knock-out.

En toen was er die hand rond mijn arm. Het ging zo snel, voor ik besefte wat er gebeurde, lag ik tussen de struiken in het park. Een mes tegen mijn gezicht. Het was donker, maar ik zag zijn ogen dicht bij de mijne. Zijn adem stonk terwijl hij fluisterde: “Maak lawaai en ik maak je kapot.” Ik lag op mijn rug, zonder te bewegen.

Ik heb niet één keer geprobeerd hem af te weren. Niet toen hij hard in mijn borsten kneep, niet toen hij zijn tong in mijn mond duwde, niet toen hij mijn slip kapotscheurde, niet toen hij me penetreerde. Ik liet hem doen, alles wat hij wilde. “Geile slet”, hijgde hij, “Je wil dit zo graag.”

Ik hoor die woorden nog altijd. Ik hoor de intonatie in zijn stem. Ik hoor de grom toen hij klaarkwam. Ik zie hem wegwandelen, zonder zelfs nog om te kijken. Een stuk vuil was ik voor hem. Een vod die hij had volgespoten en vervolgens liet liggen.

Ik denk dat ik nog een half uur ben blijven liggen. Misschien waren het maar een paar seconden. Het leek uren te duren in elk geval. Ik durfde niet te bewegen. Zo klein mogelijk lag ik tussen de struiken. Doodstil, doodsbang dat hij zou terugkomen om me te vermoorden. Ik had zijn gezicht gezien, ik kon hem identificeren.’

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.