Home Straf Verhaal ‘Ik laat me elke week naakt begluren’

‘Ik laat me elke week naakt begluren’

Ik stond naakt met mijn rug naar het raam en toen ik me omdraaide, zag ik plots dat ik de luxaflex niet dicht had gedaan.

als een pin-upgirl

‘Eigenlijk ontdekte ik bij toeval dat ik erop kickte om begluurd te worden. Op een ochtend rende ik vanuit mijn badkamer de woonkamer in om de telefoon te pakken. Ik stond naakt met mijn rug naar het raam en toen ik me tijdens het gesprek omdraaide, zag ik plots dat ik de luxaflex niet dicht had gedaan. Ik keek recht in de lachende gezichten van drie heren in pak. Eentje stak zijn duim omhoog en een ander tekende een hart op het raam.
 
In plaats van te schrikken, draaide ik nog wat sensueel met mijn heupen. Ik zag hen joelen en binnen de kortste keren stonden er meer mannen én vrouwen voor het raam. Alsof ik een beroemde pin-upgirl was. Waanzinnig geil! Na het telefoongesprek heb ik een bloesje aangetrokken en de luxaflex dichtgedaan. Maar ik was er zo opgewonden van geworden dat ik daarna op bed heb gemasturbeerd.
 
Het geeft me een gevoel van macht dat ík alleen bepaal hoe en wanneer ik mezelf laat zien. En dat niemand bij me kan komen. Af en toe doe ik een mooi kanten slipje aan of een transparant bloesje. Om de spanning op te voeren. En het liefst draag ik pumps met XL-stilettohakken van wel twaalf centimeter. Dan voel ik me supersexy. Ik doe het nooit op vaste tijden, want dan wordt het een sleur.’ 
 

Dag vreemde man

Als mijn collega’s en mijn bazen eens wisten waar ik mee bezig ben… Ik ben secretaresse van de raad van bestuur en moet er dus beschaafd en representatief uitzien. Ik loop er dan ook altijd keurig gekleed bij: geen minirokjes of diepe decolletés. Soms, als ik achter mijn bureau zit te typen, zie ik mezelf in gedachten door mijn huiskamer lopen en zelfs daar raak ik al opgewonden van.
 
Mijn vrije dag is heel bijzonder voor me geworden. Ik kijk er echt naar uit. Het is niet meer zo dat de mannen zich voor het raam verdringen, maar er staan er altijd wel een paar te kijken. Als ik tijdens mijn lunchpauze boodschappen ga doen, kom ik af en toe ook mannen tegen die me blijkbaar herkennen: ze kijken me doordringend aan en sommigen knipogen of glimlachen zelfs naar me.
 
Vorige week kreeg ik een briefje in mijn handen geduwd van een zekere Dirk, die graag eens met me wil afspreken na kantoortijd. Jammer genoeg voor Dirk vind ik hem niet aantrekkelijk. Maar ik ben er nog niet uit of ik het zou doen als dat wel het geval zou zijn. Voorlopig vind ik die afstand tussen de twee gebouwen wel veilig. En extra spannend.’ 
 
 
 
Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.