https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij stellen ons kandidaat als bff.

WOW: Vogue roept Belgisch model uit tot ‘nieuwste it-girl’

Met haar lange witblonde lokken en helbauwe ogen leent ze zich perfect voor de romantische collecties van Valentino en Dior, maar eigenlijk is ze een tomboy met een passie voor vechtsporten. Meet Kirin Dejonckheere (18): tot voor kort nog gewoon een tiener uit Antwerpen, vandaag ‘de nieuwste it-girl in de modewereld’, aldus Vogue.

18 jaar en op de catwalk van Dior

Net voor ze ontdekt werd, schreef ze zich in voor de universiteit, maar Kirin Dejonckheere bracht de afgelopen maanden meer tijd door op de catwalk dan in de aula. Zo liep ze in september shows voor iconische namen als Prada en Tommy Hilfiger. De dag dat ze de catwalk op moest voor Christian Dior, werd ze 18. 
De bloedmooie blondine liep al shows voor Prada, Dior en Tommy Hilfiger. Niet slecht voor een 18-jarige studente uit Antwerpen.
 
 
Al blijft de Antwerpse blondine erg nuchter onder alle aandacht. Shoppen doet ze bijvoorbeeld het liefst gewoon bij betaalbare winkels als H&M, Zara en Urban Outfitters.
 
Verder is ze een echte Sporty Spice. Kirin speelt namelijk voetbal, doet aan Jeet kune do (een vechtkunst die bedacht is door Bruce Lee) en komt helemaal tot rust door drie keer per week haar yogamatje uit te rollen. Een it-girl naar ons hart. 
 
Bron: Vogue
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content