Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BPYCcFjj2yc/" target="_blank">@asphaltgold_sneakerstore</a>

WAUW: is dit dé it-sneaker van 2017?

Yes, ook in 2017 blijven we onze inspiratie halen uit de gouden jaren 90! Adidas stak namelijk de iconische klassieker EQT in een nieuw jasje, waardoor hij er nu nóg begeerlijker uitziet. 

Adidas’ iconische klassieker wordt gelanceerd in twee verschillende uitvoeringen: EQT Support 93/17 en EQT Support Ultra. Beide modellen worden gekenmerkt door drie contrasterende kleuren: zwart, wit en een hint van zalmroze, of ‘Turbo Red’ zoals Adidas de tint heeft gedoopt. 
 
Het ontwerp van de EQT Support 93/17 herken je aan de mix van geweven bovenwerk, nubuckleren panelen, klassieke 3-Stripes van webbingtape, geborduurde details en het contrasterende hielaccent.  
 

Adidas

 
De oorspronkelijke constructie van mesh en nubuckleer van de EQT Support Ultra werd in de vernieuwde versie aangevuld met de innovatieve Ultra Boost-loopzool voor optimaal draagcomfort. 
 

Adidas

Nu rest ons nog maar één ding: kiezen met welk model we straks het liefst de straat op gaan. Gelukkig hebben we nog een kleine week de tijd om ons over dit dilemma te buigen. 
 
De Adidas EQT-sneakers zijn beschikbaar vanaf 26 januari op adidas.be, in de flagship stores en bij geselecteerde verkooppunten. 
 

Nog meer leesvoer voor sneakerfreaks: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '